Aan de slag bij ons


Bij KUBUS/BIMcollab bieden we uitdagende posities die je helpen om je ambities waar te maken. Wij behoren bij de top 3 BIM leveranciers in de Benelux en breken internationaal door met BIMcollab. Onze innovatieve software kent marktleidende posities bij bouwbedrijven en architectenbureuas in de Benelux én wereldwijd.


Onze ruim 75 medewerkers zijn voornamelijk werkzaam op het hoofdkantoor in Eindhoven maar ook op vestigingen in Amsterdam, Hasselt en Belgrado. De continu hoge investeringen in innovatie van de eigen (cloud-based) oplossingen onderstrepen de groeiambitie en zorgen voor een dynamische, internationale werkomgeving. Onze unieke positie als distributeur van diverse openBIM oplossingen in de Benelux, in combinatie met een creatief team van ontwikkelaars en productspecialisten, zorgt voor een solide basis en een hoog kennisniveau van BIM processen, die het mogelijk maken internationaal naam te maken tussen de BIM oplossingen van gevestigde wereldspelers.

4 vestigingen
240 zonnepanelen
90000 gebruikers
85+ medewerkers

Altijd op zoek naar talent

Ook als jouw ideale baan er even niet tussen staat

Naast bovenstaande vacatures hebben we altijd ruimte voor talentvolle trekkers. Ben je goed in sales, marketing, BIM, software ontwikkeling, enzovoort: stuur ons je c.v. met motivatie per e-mail. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar: +31(0)402131950

Onze extra's

  • Werknemersparticipatie
  • Winstdeling
  • Verzorgde, gezamenlijke lunch
  • Altijd een gevulde fruitschaal
  • Energie-neutrale werkomgeving
  • Thuiswerken én vanuit kantoor

Over ons

BIM is de toekomst, kom erbij

"Working at KUBUS for me is the place to be. As the product evolves, so do I. I am honoured to work together with a diverse and highly motivated team."KUBUS employee

Tetti

Accountmanager BIMcollab, KUBUS

“Mijn ambitie is om BIM naar een volgend niveau te brengen. En ik geloof dat KUBUS de beste plek is om dat te doen.”

Lees meer >


Gerben, BIM productspecialist, werken bij KUBUS

Gerben

BIM Productspecialist, KUBUS

"Bij KUBUS vind ik alles wat ik zoek in een baan. Daar haal ik iedere dag opnieuw veel werkplezier uit!"

Lees meer >


Lynn, BIM productspecialist, werken bij KUBUS

André

BIM productmanager Solibri, KUBUS

Onze uitdagingen


Hoe breng je het ontwerpproces van architect, installateur en constructeur samen?


In de wereld van BIM worden ontwerp-uitdagingen opgelost via 3D modellen die meer en meer een simulatie van de werkelijkheid zijn. In een middelgroot gebouw is er al sprake van enkele tientallen aspectmodellen van verschillende ontwerppartners, onderaannemers en leveranciers die samen het uiteindelijke gebouw beschrijven. Wij helpen onze klanten bij het maken van BIM modellen, het controleren van de kwaliteit van ontwerp en informatie, en bij het managen van processen en communicatie.Hoe ontwikkelen we state-of-the art oplossingen?


Het bouwen van BIM software voor het analyseren van 3D modellen; het samenbrengen van grote hoeveelheden geometrische informatie; een soepele performance en groot gebruiksgemak. Deze combinatie van requirements levert de uitdaging voor onze developers. Of het nu gaat om desktop-, mobile- of web-oplossingen, de technieken die we toepassen zijn cutting edge en modern. De vorm van samenwerking is gericht op openheid en innovatie.Hoe worden we een globale speler?


Adviserende verkoop op basis van inhoudelijke kennis is wat onze klanten verwachten en waar we veel aandacht aan besteden. Hoe onze salesengineers dit inzetten bepaalt het resultaat. OOk het vak van marketeer ontwikkelt zich razendsnel met nieuwe technieken: inzet van social media, content marketing, search engines, buyer personas, webinars, seminars, enz. Hoe integreren we deze tools met de werkprocessen van salesengineers en accountmanagers voor het maximaliseren van de omzet.

Onze lokaties

Eindhoven, Amsterdam, Hasselt en Belgrado

KUBUS Amsterdam

Johan van Hasseltweg 2- 32
J.v. Hasseltweg 2 Unit D5
1022 WV Amsterdam

KUBUS hoofdkantoor

Stuiverstraat 100
5611 TC Eindhoven
Tel: +31 (0)40 213 1950

KUBUS Hasselt

Kempische Steenweg 301/14
Corda Campus - Corda 5
B-3500 HASSELT
Tel: +32 (0)499 43 1919

Vestiging Eindhoven


Hoofdkantoor
Stuiverstraat 100
5611 TC Eindhoven
+31 (0)40 213 1950

Vestiging Hasselt (B)


Kantoor België
Kempische Steenweg 301/14
Corda Campus - Corda 5
B-3500 Hasselt, België
+32 (0)499 43 1919

Vestiging Amsterdam


Traningcentrum
Johan van Hasseltweg 2- 32
1022 WV Amsterdam