Skip to content

Accountmanager New Business

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenSales

Functieomschrijving

Om ons salesteam te versterken zijn we op zoek naar een gedreven, commercieel sterke en enthousiaste accountmanager new business.


Omschrijving

Als accountmanager bij KUBUS ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en prospects. Dat gebeurt voornamelijk telefonisch en via internet. Het belangrijkste is dat je proactief de markt gaat benaderen, maar je gaat ook zeker warme leads najagen die je via Marketing ontvangt. Uiteindelijk ga je een netwerk opbouwen van klanten en prospects, die volgens BIM werken of juist de stap naar BIM willen maken. Als Accountmanager New Business ga je deze organisaties via consultative selling begeleiden in de overstap naar ARCHICAD. 


Je wordt er blij van iedere dag nieuwe mensen te spreken, je bent een kei in luisteren en in staat om zeer doelgerichte vragen te stellen. Met jouw oprechte interesse maak je jouw netwerk geïnteresseerd in KUBUS en in onze oplossingen. Na een gesprek met jou kijken ze uit naar de afspraak met onze specialisten.


Als commercieel talent bepaal jij verder zelf waar de lat ligt en hoe hard je doorgroeit. Wij bieden je alle ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in het salesvak. Uitdagingen genoeg, van het vernieuwen van salesprocessen tot het uitwerken van nieuwe commerciële concepten.


Wie zijn wij?

Wij zijn een gedreven groep vak-fanaten die geloven dat ontwerpen en bouwen effectiever en met hogere kwaliteit kan voor een betere, duurzaam gebouwde omgeving. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken omdat alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud. Wereldwijd bereiken we de top-100 bouwbedrijven en architectenbureaus met onze model validatie software BIMcollab ZOOM geïntegreerd in BIMcollab Cloud, ons issue management platform. Een teamprestatie waar wij écht trots op zijn! Daarnaast zijn wij exclusief distributeur in de Benelux van de design-software Archicad. We scoren steevast 8 of hoger in klanttevredenheidsonderzoeken.

Vereisten

Wat heb je hiervoor nodig?

 • Je hebt minimaal een bachelor opleiding gevolgd, in een technische richting is een pre. 
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële functie.
 • Je zoekt een leuke en uitdagende baan voor 4 tot 5 dagen in de week.
 • Je beschikt uiteraard over uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden.
 • Aangezien je de Nederlandse en Vlaamse markt bedient spreek je vloeiend Nederlands.
 • Je bent resultaatgericht en werkt goed zelfstandig.
 • Affiniteit met software en/of bouwkunde is een pre.


Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een salaris van € 3.646 - € 5.924 bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Bovengemiddeld goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De ruime pensioenregeling en winstdeling (gemiddeld 1,5 maandsalaris), maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers.
 • Een afwisselende en uitdagende baan in een informele en collegiale sfeer met een hoog ambitieniveau en gedreven professionals. Samen doelen behalen is waar wij goed in zijn.
 • Volop ruimte voor eigen inbreng, initiatief en zelfstandigheid en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
 • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde gezamenlijke lunch, altijd vers fruit.
 • Je werkt deels vanuit thuis (mét thuiswerkvergoeding).


Contact

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rond op onze websites www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com. Voor vragen kun je altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nederland, Noord-Brabant, Eindhoven
Sales

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar