Skip to content

Corporate Recruiter

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenHR

Functieomschrijving

Ben jij die ondernemende professional die graag wil bouwen aan zijn/haar eigen afdeling binnen KUBUS? Grijp dan deze kans om recruitment en employer branding naar het volgende niveau te tillen!


De rol van Corporate Recruiter 

Recruitment bij KUBUS houdt meer in dan alleen het zoeken en matchen van de juiste kandidaten. Als recruiter ben je onmisbaar voor de doelstellingen van KUBUS. Het bouwen aan en met onze geavanceerde software vraagt om specialistische en daardoor schaarse professionals.

Aan jou de mooie taak om te bouwen aan een complete kandidaat journey die past bij het innovatieve, duurzame en agile karakter van onze organisatie. Van employer branding tot recruitment marketing, van sourcing tot talent pooling, van het eerste contact tot en met een volledige onboarding, jij draait er je hand niet voor om.


Jij vormt de verbindende factor tussen de arbeidsmarkt, onze vacatures en de medewerkers op onze vestigingen. Voor sollicitanten en vacaturehouders ben jij het eerste aanspreekpunt. Het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen dat sollicitanten een prettige sollicitatie-ervaring hebben. De vacaturehouders ga je volledig ontzorgen op het gebied van vacatureteksten en -marketing, uitnodigingen en afwijzingen.  

De in te vullen posities zijn divers: zo zijn wij regelmatig op zoek naar softwareontwikkelaars, sales en bouwkundigen, maar ook marketeers, (sales)administratie en productmanagers rollen komen regelmatig voorbij. Voor de verschillende vacatures ga je ook proactief de arbeidsmarkt op; dat betekent dat je contacten gaat leggen met veel verschillende professionals, jij bent onze ambassadeur!


Wie zijn wij?


Wij zijn een gedreven groep vak-fanaten die geloven dat ontwerpen en bouwen effectiever en met hogere kwaliteit kan voor een betere, duurzaam gebouwde omgeving. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken omdat alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud. Wereldwijd bereiken we de top-100 bouwbedrijven en architectenbureaus met onze model validatie software BIMcollab ZOOM geïntegreerd in BIMcollab Cloud, ons issue management platform. Een teamprestatie waar wij écht trots op zijn! Daarnaast zijn wij exclusief distributeur in de Benelux van de design-software Archicad. We scoren steevast 8 of hoger in klanttevredenheidsonderzoeken.


BIMcollab is ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. Daarom wordt BIMcollab wereldwijd door tienduizenden specialisten gebruikt en daar zijn we trots op!Vereisten

Wat heb je hiervoor nodig?

 • Je hebt een opleiding op HBO of WO-niveau gevolgd. 
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. 
 • Je voelt je thuis op social media en bent bekend met recruitment marketing. 
 • Je kunt goed het overzicht bewaren in je werk en bent een echte regelaar. 
 • Bij voorkeur enige ervaring met recruitment en/of talent acquisition.


En wat nog meer?

 • Je bent creatief; met jouw originele ideeën bouw je aan het imago van KUBUS en vind je de beste kandidaten;
 • Je hebt een hoog energieniveau; je blijft zoeken naar nieuwe manieren om de juiste kandidaat te vinden en je geeft niet snel op;
 • Je bent zelfstandig en ondernemend; bij de inrichting van het recruitment proces krijg je alle ruimte en vertrouwen, jij pakt deze met beide handen aan.


Ons aanbod 

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:   

 • Uiteraard een uitstekend salaris, afhankelijk van kennis en ervaring.   De salarisrange voor deze rol loopt van €3.027 tot €4.427,- bruto per maand.
 • Bovengemiddeld goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De ruime pensioenregeling en winstdeling (gemiddeld 1,5 maandsalaris of meer), maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
 • Een afwisselende en uitdagende baan in een informele en collegiale sfeer met een hoog ambitieniveau en gedreven professionals. Samen doelen behalen is waar wij goed in zijn.
 • Volop ruimte voor eigen inbreng, initiatief en zelfstandigheid en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. 
 • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde, gezamenlijke lunch, altijd vers fruit.
 • Je werkt vanuit thuis of in onze energie- neutrale werkomgeving op kantoor.

  

Contact 

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze websites www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nederland, Noord-Brabant, Eindhoven
HR

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar