Financial Controller

Job description

Als Financial Controller word je het financiële geweten en sparringpartner van het MT van KUBUS BV. Zij kunnen je blindelings vertrouwen, zoeken je op bij vragen en krijgen input van je waar ze direct mee aan de slag kunnen. Je voelt je verantwoordelijk voor de cijfers die je presenteert. Je levert input voor de financiële afsluiting, analyseert de cijfers en werkt hiervoor nauw samen met collega’s op de financiële administratie.


Je werkt aan het optimaliseren en betrouwbaar krijgen van financiële en administratieve processen en voert controle uit op interne projecten, zodat we optimaal grip hebben op de financiële gevolgen. Daarvoor stel je overzichtelijke en aantrekkelijke rapportages op die het MT snel inzichten opleveren om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het optimaliseren en in control brengen van processen, bepalen en monitoren van value drivers, KPI’s, etc. Je bent tevens verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van dynamische, altijd actuele rapportages met behulp van PowerBi.


Als Financial Controler bij KUBUS ben je het primaire aanspreekpunt voor de accountantscontrole en ISO certificering, maar ook voor rapportages ten behoeve van M&A's, investeerders of het oprichten van een Belgische bvba. Het is onze ambitie om uit te groeien tot een internationale speler op het gebied van valideren en verbeteren van modellen en data binnen Building Information Modeling. Uiteraard weet je op MT niveau te balanceren tussen hoofdlijnen en details. Met andere woorden, je helpt de business om in control te zijn over haar processen en risico’s.


Wie zijn wij?

Wij zijn een gedreven groep vak-fanaten die geloven dat ontwerpen en bouwen effectiever en met hogere kwaliteit kan voor een betere, duurzaam gebouwde omgeving. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken omdat alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud. Wereldwijd bereiken we de top-100 bouwbedrijven en architectenbureaus met onze model validatie software BIMcollab ZOOM geïntegreerd in BIMcollab Cloud, ons issue management platform. Een teamprestatie waar wij écht trots op zijn! Daarnaast zijn wij exclusief distributeur in de Benelux van de design-software Archicad. We scoren steevast een 8 of hoger in klanttevredenheidsonderzoeken.

Requirements

Wat heb je hiervoor nodig?

 • Je hebt een Financiële opleiding op WO/ Master-niveau.
 • Affiniteit met IT, Sales & Marketing, digitale transformaties en agile werken.
 • Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent proactief en hands-on, je neemt initiatief.
 • Je bent analytisch, nauwkeurig en resultaatgericht.
 • Je bent flexibel en je houdt van een snel veranderende omgeving.
 • Je bent onafhankelijk, communicatief sterk en hebt overtuigingskracht.

Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op: 

 • Een salaris van € 4.603 - €6.559 bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Bovengemiddeld goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De ruime pensioenregeling en winstdeling (gemiddeld 1 maandsalaris of meer), maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers.
 • Een afwisselende en uitdagende baan in een informele en collegiale sfeer met een hoog ambitieniveau en gedreven professionals. Samen doelen behalen is waar wij goed in zijn.
 • Volop ruimte voor eigen inbreng, initiatief en zelfstandigheid en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
 • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde gezamenlijke lunch, altijd vers fruit.
 • Je werkt deels vanuit thuis (mét thuiswerkvergoeding) of in onze bijna energie- neutrale werkomgeving op kantoor.

Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze websites www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld