Skip to content

Front-End Developer

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland€ 3.338 - € 4.882 per maandDevelopment

Functieomschrijving

Als Front-end developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de user interface kant van de webapplicatie van BIMcollab, een platform voor 3D modelvalidatie en issuemanagement, bedoeld om de kwaliteit van 3D modellen voor gebouwen te verbeteren en daarmee het bouwproces te optimaliseren. Zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmere toepassing van materialen, minder verspilling en efficiënter gebruik van energie.


Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel: we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie, kwaliteit en de beste user-experience. Als Front-end developer kun je je stempel drukken op hoe we features implementeren en presenteren aan onze gebruikers. Je bent mede verantwoordelijk voor een ‘schone’, gebruiksvriendelijke interface. We werken met code-reviews en duidelijke overdracht aan testers. Daarnaast werk je mee aan het schrijven van geautomatiseerde test-procedures voor de functionaliteit die je bouwt. Je ziet het belang van goede communicatie en samenwerking binnen het team. Samen zoek je naar de optimale balans tussen benodigde implementatie-tijd en een snelle go-to-market van features. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de front-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code.


Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum masters en product owners, verdeeld over een zestal scrum teams. Je komt te werken in één van deze teams. Alle teams werken met sprints van twee weken. In de dagelijkse standup bespreken we waar we mee bezig zijn. Je werkt gemiddeld twee dagen op kantoor en de rest kan desgewenst ook vanuit thuis. Ook al zien we elkaar niet elke dag, je team staat altijd voor je klaar!
 

Wie zijn wij?

Wij zijn een gedreven groep vak-fanaten die geloven dat ontwerpen en bouwen effectiever en met hogere kwaliteit kan voor een betere, duurzaam gebouwde omgeving. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken omdat alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud. Wereldwijd bereiken we de top-100 bouwbedrijven en architectenbureaus met onze model validatie software BIMcollab ZOOM geïntegreerd in BIMcollab Cloud, ons issue management platform. Een teamprestatie waar wij écht trots op zijn! Daarnaast zijn wij exclusief distributeur in de Benelux van de design-software Archicad. We scoren steevast 8 of hoger in klanttevredenheidsonderzoeken.


BIMcollab is ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. Daarom wordt BIMcollab wereldwijd door tienduizenden specialisten gebruikt en daar zijn we trots op!

Vereisten

Wat heb je hiervoor nodig?

  • Je hebt een afgeronde passende bachelor- of masteropleiding, bijvoorbeeld richting Informatica.
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol.
  • Je hebt kennis van de volgende technieken: Javascript, SQL, REST API's, Vue en/of React.
  • Je hebt kennis van ontwikkelmethoden als Agile en Scrum.

Voor deze functie zijn we uitsluitend op zoek naar kandidaten die vrij mogen werken in Nederland.


Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op: 

  • Uiteraard een uitstekend salaris, afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Bovengemiddeld goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De ruime pensioenregeling en winstdeling (gemiddeld 1,5 maandsalaris of meer), maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers.
  • Een afwisselende en uitdagende baan in een informele en collegiale sfeer met een hoog ambitieniveau en gedreven professionals. Samen doelen behalen is waar wij goed in zijn.
  • Volop ruimte voor eigen inbreng, initiatief en zelfstandigheid en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
  • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde gezamenlijke lunch, altijd vers fruit.
  • Je werkt deels vanuit thuis (mét thuiswerkvergoeding) of in onze bijna energie- neutrale werkomgeving op kantoor.


Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze website www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.338 - € 4.882 per maand
Development

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar