Skip to content

Junior Financial Controller

Nederland, Noord-Brabant, Eindhoven€ 2.734 - € 3.896 per maandFinance

Functieomschrijving

Als Junior Financial Controller word je samen met de controller verantwoordelijk voor de uitvoering en controle op de financiële transacties binnen KUBUS BV, maar ook mede verantwoordelijk voor de verbetering van bedrijfsprocessen in het algemeen. Je bent gewend naast operationele taken ook bij te dragen aan de implementatie van nieuwe processen. Je voelt je verantwoordelijk voor de processen die je uitvoert en beheert. Je werkt mee aan de financiële afsluitingen en de rapportering van de cijfers en werkt hiervoor nauw samen met je collega’s op de financiële administratie.  We zoeken iemand die verbeteringen voorstelt en kritisch kan kijken naar processen en procedures. 


Je werkt mee aan het optimaliseren en betrouwbaar krijgen van financiële en administratieve processen en voert controles uit op interne projecten, zodat we optimaal grip hebben op de financiële gevolgen. Daarvoor stel je overzichtelijke en aantrekkelijke rapportages op die het MT snel inzichten opleveren om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Daarnaast ben je het primaire aanspreekpunt voor o.a. de salarisadministratie, die je samen met een extern bureau verzorgt, stukken van de maandelijkse rapportages en fiscale aangiften.


Wie zijn wij?

Wij zijn een gedreven groep vak-fanaten die geloven dat ontwerpen en bouwen effectiever en met hogere kwaliteit kan voor een betere, duurzaam gebouwde omgeving. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken omdat alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud. Wereldwijd bereiken we de top-100 bouwbedrijven en architectenbureaus met onze model validatie software BIMcollab ZOOM geïntegreerd in BIMcollab Cloud, ons issue management platform. Een teamprestatie waar wij écht trots op zijn! Daarnaast zijn wij exclusief distributeur in de Benelux van de design-software Archicad. We scoren steevast 8 of hoger in klanttevredenheidsonderzoeken.


BIMcollab is ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. Daarom wordt BIMcollab wereldwijd door tienduizenden specialisten gebruikt en daar zijn we trots op!

Vereisten

Wat heb je hiervoor nodig?

 • Je hebt een Financiële opleiding op HBO-niveau afgerond.
 • Je bent op zoek naar een brede financiële rol waarin je jezelf kunt ontwikkelen.
 • Je bent proactief en hands-on, je neemt initiatief.
 • Je bent analytisch, nauwkeurig en resultaatgericht.
 • Je bent flexibel en je houdt van een snel veranderende omgeving.
 • Je bent onafhankelijk, communicatief sterk en hebt overtuigingskracht.


Ons aanbod 

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:   

 • Een salaris van €2.734 tot €3.896 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. 
 • Bovengemiddeld goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De ruime pensioenregeling en winstdeling (gemiddeld 1 maandsalaris of meer), maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
 • Een afwisselende en uitdagende baan in een informele en collegiale sfeer met een hoog ambitieniveau en gedreven professionals. Samen doelen behalen is waar wij goed in zijn.
 • Volop ruimte voor eigen inbreng, initiatief en zelfstandigheid en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. 
 • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde, gezamenlijke lunch, altijd vers fruit.
 • Je werkt vanuit thuis of in onze energie- neutrale werkomgeving op kantoor.


Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze websites www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nederland, Noord-Brabant, Eindhoven
€ 2.734 - € 3.896 per maand
Finance

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar