Back-end developer

Omschrijving

Als Back-end developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de fundamenten binnen de webapplicatie en services van BIMcollab, een platform voor 3D modelvalidatie en issuemanagement bedoeld om de kwaliteit van 3D modellen voor gebouwen te verbeteren en daarmee het bouwproces te optimaliseren. Zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmere toepassing van materialen, minder verspilling en efficiënter gebruik van energie.


Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel: we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. Als back-end developer kun je je stempel drukken op hoe we de basis van features implementeren in de back-end en ben je verantwoordelijk voor een optimale performance van ons systeem en betrouwbare estimates. We werken met code-reviews en duidelijke overdracht aan testers. Daarnaast werk je mee aan het schrijven van geautomatiseerde test-procedures voor de functionaliteit die je bouwt. Je ziet het belang van goede communicatie en samenwerking binnen het team om te zoeken naar optimale de balans tussen benodigde implementatie-tijd en een snelle go-to-market van features aansluitend op onze geautomatiseerde test- en release train.


Je werkt in één van onze scrum teams met sprints van twee weken. In de dagelijkse standup bespreken we waar we mee bezig zijn. Je werkt gemiddeld twee dagen op kantoor en de rest kan desgewenst ook vanuit thuis. Ook al zien we elkaar niet elke dag, je team staat altijd voor je klaar!


Wie zijn wij?

Wij zijn een gedreven groep vak-fanaten die geloven dat ontwerpen en bouwen sneller, effectiever en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud. We zijn exclusief distributeur van de BIM-software Archicad in de Benelux. Wereldwijd zijn we actief met onze eigen model validatie software BIMcollab ZOOM en zelfs marktleider met BIMcollab Cloud, ons eigen issue management platform. Een teamprestatie waar wij écht trots op zijn!

Vereisten

Wat heb je hiervoor nodig?

 • Je hebt een afgeronde bachelor- of masteropleiding, bijvoorbeeld richting Informatica.
 • Een aantal jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt kennis van ontwikkelmethoden als Agile en Scrum.
 • Je beheerst de Engelse taal. We werken in een internationaal team, documentatie en overleg is overwegend in het Engels.
 • Je hebt kennis van de volgende technieken: C#, .NET Core, SQL, Entity Framework


Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op: 

 • Een salaris van € 4.038 - €5.754 bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Bovengemiddeld goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De ruime pensioenregeling en winstdeling (gemiddeld 1 maandsalaris of meer), maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers.
 • Een afwisselende en uitdagende baan in een informele en collegiale sfeer met een hoog ambitieniveau en gedreven professionals. Samen doelen behalen is waar wij goed in zijn.
 • Volop ruimte voor eigen inbreng, initiatief en zelfstandigheid en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
 • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde gezamenlijke lunch, altijd vers fruit.
 • Je werkt deels vanuit thuis (mét thuiswerkvergoeding) of in onze energie- neutrale werkomgeving op kantoor.


Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze websites www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.