C++ developer

Omschrijving

Wij geloven dat ontwerpen en bouwen sneller, effectiever en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modelling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud.


Met BIMcollab, het eerste cloud-based issue management platform voor BIM ter wereld, waaronder ZOOM Pro voor model-validatie zijn we wereldwijd marktleider. Daarnaast zij we exclusief distributeur in Nederland en België van toonaangevende BIM-software zoals ARCHICAD en Solibri Model Checker.


De rol van software developer


Als software developer krijg je en plekje binnen een multidisciplinair team van developers en bouwkundigen/architecten. Binnen dit team werk je samen aan onze software, waaronder de webapplicatie voor BIM issue-management BIMcollab®, bijbehorende add-ons binnen BIM tools en de 3D modelviewer voor data-analyse.


Je werkt aan innoverende tools in een zich snel ontwikkelende markt waarin machine learning, 3D, virtual- en augmented reality steeds meer in de spotlight komen. Enerzijds werk je opgestelde functionele specificaties uit, anderzijds is er ruimte voor onderzoek en experiment. Het testen van geproduceerde code, codereviews en het schijven van technische documentatie horen uiteraard tot je standaard takenpakket.

Vereisten

Jouw Profiel

 • Een afgeronde bachelor- of masteropleiding, bijvoorbeeld richting Informatica.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring. 
 • Kennis van ontwikkelmethoden als Agile en Scrum.
 • Bewezen kennis van en ervaring met C++ en .NET.
 • Aantoonbare ervaring met en kennis van OpenGL.
 • Ervaring met het ontwikkelen voor MacOS is een pré. 
 • Ervaring met het ontwikkelen van grafische 3D engines, lineaire algebra, enz.
 • Woonachtig in Nederland of vlak over de grens bij Eindhoven (standplaats is kantoor te Eindhoven).

Voor deze functie zijn we uitsluitend op zoek naar kandidaten die vrij mogen werken in Nederland.


Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:

 

 • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. De salarissen voor een software developer lopen op tot €6.000,- bruto per maand.
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden bij KUBUS zijn bovengemiddeld. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
 • Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie.

Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze website www.kubusinfo.nl. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.