Interface developer C#/Objective C

Omschrijving

Wij geloven dat ontwerpen en bouwen sneller, effectiever en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modelling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud.


Met BIMcollab, het eerste cloud-based issue management platform voor BIM ter wereld, waaronder ZOOM Pro voor model-validatie zijn we wereldwijd marktleider. Daarnaast zij we exclusief distributeur in Nederland en België van toonaangevende BIM-software zoals ARCHICAD en Solibri Model Checker.


Om mee te bouwen aan deze software zijn we op zoek naar ambitieuze software developers met kennis van user interfaces, .NET, C# en/of Objective-C. Voor deze rol zijn we specifiek op zoek naar iemand met een passie voor gebruikersinteractie en interfaces. 

De rol van interface developer

Als interface developer werk je in een internationaal en multidisciplinair scrum team van developers en bouwkundigen/architecten op ons kantoor in Eindhoven aan innovatieve applicaties in een zich snel ontwikkelende markt waarin 3D, augmented reality en machine learning steeds meer aandacht krijgen. Je zult werken aan BIMcollab ZOOM, een desktop applicatie voor analyseren en valideren van 3D BIM data. Wij zijn gecommitteerd om de beste professionele applicaties te maken waarvan de complexiteit verborgen is achter de eenvoudige interface die mooi, simpel en makkelijker te leren is. Je gaat ons helpen om een data-heavy applicatie zowel intuïtief als krachtig te laten aanvoelen.


Enerzijds werk je opgestelde functionele specificaties uit, anderzijds is er ruimte voor onderzoek en experiment. Het testen van geproduceerde code, codereviews en het schijven van technische documentatie horen uiteraard tot de standaard werkzaamheden.

Vereisten

Jouw Profiel

 • Een afgeronde bachelor- of masteropleiding, bijvoorbeeld richting Informatica.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring. 
 • Bewezen vaardigheden in het ontwikkelen van user-interfaces
 • Kennis van en ervaring met C# of Objective-C.
 • Ervaring met frontend web technologies zoals Vue of React is een bonus.
 • Woonachtig in Nederland of vlak over de grens bij Eindhoven (standplaats is kantoor te Eindhoven).

We zoeken naar een interface developer:

 • Die affiniteit heeft met grafische user-interfacers en ervaring heeft met het ontwikkelen ervan.
 • Een teamspeler die graag wil samenwerken aan een professioneel product.

Voor deze functie zijn we uitsluitend op zoek naar kandidaten die vrij mogen werken in Nederland.


Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:  

 • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen €3.000 en €5.000 bruto per maand.
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden bij KUBUS zijn bovengemiddeld. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
 • Een laptop is voor deze functies vanzelfsprekend om gebruik te kunnen maken van de flexibele werkplekken.
 • Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie.

Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze website www.kubusinfo.nl. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.