IT Manager

Omschrijving


IT Manager

Wij geloven dat ontwerpen en bouwen sneller, effectiever en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modelling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud.

Met onze eigen cloud-based issue management software BIMcollab hebben we wereldwijd een dominante marktpositie en bouwen we dagelijks aan de versteviging hiervan. We zijn daarnaast exclusief distributeur van de BIM-software ARCHICAD en Solibri in de Benelux.


De rol van IT Manager

Als IT Manager rapporteer je direct aan de CEO. We zoeken iemand die naast het bewaken van onze interne automatisering, ook sturing kan geven aan de inrichting van de IT-infrastructuur van BIMcollab. In directe samenwerking met productmanagers en productowners worden behoeften uit de business vertaald naar een heldere roadmap. Je functioneert zelf ook als productowner voor het groeiende platform-team, dat het beheer en de ontwikkelingen rondom de gebruikte server-architectuur uitvoert. Je bent dagelijks bezig met information security en compliance, contacten met hosting-partners, het coachen van je team, kennisontwikkeling en leveranciersmanagement.


Onze ideale kandidaat combineert planmatige uitvoering en projectleiderschap met een stevige visie. Je gebruikt bovendien jouw kennis van en ervaring met moderne technologieën om onze processen continu te verbeteren. Om je te helpen je strategie in de praktijk te brengen, ga je leidinggeven aan een klein maar groeiend team.


Termen als CICD, microservices en SaaS zijn jou niet vreemd, sterker nog, hier word je juist enthousiast van.

Vereisten


Je profiel

 • hbo of universitair denk- en werkniveau.
 • Meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt ruime ervaring met security en compliance vraagstukken binnen het IT-domein.
 • Je hebt ervaring met Agile organisaties en SCRUM.
 • Kennis en ervaring met CICD / Kubernetes / managed hosting / IIS Farms
 • Je hebt uitstekende coachende en leidinggevende vaardigheden.
 • Je hebt oog voor detail.


Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling in een groeiende organisatie. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:  


 • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. De salarisrange is voor deze vacature tussen de €5.000,- en €6.000,-.
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden bij KUBUS zijn bovengemiddeld. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
 • Een laptop is voor deze functie vanzelfsprekend om thuis of op ons kantoor te kunnen werken.
 • Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie.
 • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde gezamenlijke lunch, altijd vers fruit en een nagenoeg energie-neutrale werkomgeving.


Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze website  www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.