Lead Webdeveloper

Omschrijving

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab, een platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit.

In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren.


Op dit moment werken er 2 scrum teams aan het platform en zal je een rol spelen in één of beide teams. Daarnaast houdt je je bezig met het begeleiden of zelfs aansturen van junior/medior developers. Je werkt gemiddeld twee dagen op kantoor en de rest kan desgewenst vanuit thuis. Ook al zien we elkaar niet elke dag, je team staat altijd voor je klaar!


Wie zijn wij?

Wij zijn een gedreven groep vak-fanaten die geloven dat ontwerpen en bouwen effectiever en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud. Wereldwijd bereiken we top-100 bouwbedrijven en architectenbureaus met onze model validatie software BIMcollab ZOOM geïntegreerd in BIMcollab Cloud, ons issue management platform. Een teamprestatie waar wij écht trots op zijn! Daarnaast zijn wij exclusief distributeur in de Benelux van de ontwerp-software Archicad. We scoren steevast 8 of hoger in klanttevredenheidsonderzoeken.Vereisten

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde passende masteropleiding, bijvoorbeeld richting Informatica.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol.
  • Je hebt kennis van de volgende technieken: Javascript, C#, .NET, SQL, REST, Vue en/of React
  • Je hebt kennis van ontwikkelmethoden als Agile en Scrum.
  • Je hebt (enige) ervaring met CI/CD, Docker, Kubernetes

Voor deze functie zijn we uitsluitend op zoek naar kandidaten die vrij mogen werken in Nederland.

Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen €4.038 en €5.754 bruto per maand. 
  • Bovengemiddeld goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De ruime pensioenregeling en winstdeling (gemiddeld 1 maandsalaris of meer), maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
  • Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf (marktleider op diverse fronten) met een uitstekende reputatie.
  • Een stimulerende werkomgeving in het centrum van Eindhoven (op loopafstand van het Centraal Station).
  • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde gezamenlijke lunch, altijd vers fruit en een pas gemoderniseerde energie-neutrale werkomgeving.


Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze website www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.