Marketing Data Analist

Omschrijving

Je rol als Marketing Data Analist bij BIMcollab

Bij BIMcollab staat data centraal. We hebben jouw hulp nodig om deze berg aan data om te zetten in waardevolle inzichten. Hierbij zul jij jouw marketing collega’s helpen bij het optimaliseren van campagnes door ze proactief te adviseren of zelf een actieve rol te spelen bij deze optimalisatie. Het visualiseren en presenteren van data is voor jou inmiddels een koud kunstje.

Daarnaast ben je ook betrokken bij de dataverzameling over verschillende platforms, waar je eventuele meetproblemen oplost. Je bent een visionair en hebt een toekomstbestendige strategie om zowel de volledige customer journey in kaart te brengen en aan de privacyregels te blijven voldoen. Hiernaast is er ook veel ruimte voor eigen initiatieven, denk hierbij aan serverside tagging of lekker in R een eigen project schrijven.

Je fungeert ook als sparringpartner, waarbij je jouw senior collega’s uitdaagt met prangende vragen en juniors wegwijs maakt in de wijde wereld van data analyse.

Ben je hiernaast een teamplayer, sociaal communicatief en een aanwinst voor de pubquiz, solliciteer dan direct!

Vereisten

Wat heb je hier voor nodig?

 • HBO/WO werk- en denkniveau.
 • 3-5 jaar werkervaring in een volwassen digitale omgeving met grote datasets.
 • Uitgebreide ervaring met Google Analytics, Google Tag Manager en dashboards maken.
 • Ervaring met customer journey visualisatie, BigQuery en A/B tooling is een pré.
 • Sterk analytisch onderbouwd doch in staat om complexe onderwerpen bedrijfsbreed op persuasieve wijze te kunnen presenteren en draagvlak te creëren.


Wie zijn wij?

Wij zijn een gedreven groep vak-fanaten die geloven dat ontwerpen en bouwen sneller, effectiever en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modelling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud. We zijn exclusief distributeur van de BIM-software Archicad in de Benelux. Wereldwijd zijn we actief met onze eigen model validatie software BIMcollab ZOOM en zelfs marktleider met BIMcollab Cloud, ons eigen issue management platform. Een teamprestatie waar wij écht trots op zijn!


Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op: 

 • Uiteraard een uitstekend salaris, afhankelijk van kennis en ervaring.   De salarisrange voor deze rol loopt van €3.027 tot €4.427,- bruto per maand.
 • Bovengemiddeld goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers.
 • Een afwisselende en uitdagende baan in een informele en collegiale sfeer met een hoog ambitieniveau en gedreven professionals. Samen doelen behalen is waar wij goed in zijn.
 • Volop ruimte voor eigen inbreng, initiatief en zelfstandigheid en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
 • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde gezamenlijke lunch, altijd vers fruit.
 • Je werkt deels vanuit thuis (mét thuiswerkvergoeding) of in onze energie- neutrale werkomgeving op kantoor.


Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op www.werkenbijkubus.nl. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar Laurens van Leuven op +31 (0)40 213 1950.