Senior Software Engineer C++

Omschrijving

Als software engineer bij KUBUS kom je te werken in een multidisciplinair en internationaal SCRUM team. Vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven werk je samen aan BIMcollab ZOOM: een desktop applicatie voor het valideren en inspecteren van 3D BIM modellen. Jij gaat ons helpen om onze uitdagingen op te lossen die te maken hebben met: computer graphics, geometrische algoritmen en performance programming.  


Je werkt aan innoverende tools in een zich snel ontwikkelende markt waarin 3D, virtual- en augmented reality, en machine learning, steeds meer in de spotlight komen. Enerzijds werk je opgestelde functionele specificaties uit, anderzijds is er ruimte voor onderzoek en experiment. Het testen van geproduceerde code, codereviews en het schijven van technische documentatie horen uiteraard tot je standaard takenpakket.


Over KUBUS

Wij geloven dat ontwerpen en bouwen sneller, effectiever en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modelling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud. We zijn exclusief distributeur van de BIM-software Archicad en Solibri in de Benelux. Met onze eigen cloud-based issuemanagement software BIMcollab zijn we wereldwijd actief.

Vereisten

Jouw Profiel

  • Een afgeronde bachelor- of masteropleiding, bijvoorbeeld richting Informatica.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring. 
  • Kennis van ontwikkelmethoden als Agile en Scrum.
  • Bewezen kennis van en ervaring met C++ versie 11 of hoger.
  • Ervaring met computer graphics, computationele geometrie en het schrijven van efficiënte code. 
  • Bewezen ervaring met high performance software design en development.
  • Woonachtig in Nederland of vlak over de grens bij Eindhoven (standplaats is kantoor te Eindhoven).

Voor deze functie zijn we uitsluitend op zoek naar kandidaten die vrij mogen werken in Nederland.


Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:

 

  • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen €3.000 en €5.500 bruto per maand.
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden bij KUBUS zijn bovengemiddeld. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
  • Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie.


Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze website www.kubusinfo.nl. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.