Senior Webdeveloper

Omschrijving

Wij geloven dat ontwerpen en bouwen effectiever en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modelling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud.


Met BIMcollab, het eerste cloud-based issue management platform voor BIM ter wereld, waaronder ZOOM Pro voor model-validatie zijn we wereldwijd marktleider. Daarnaast zij we exclusief distributeur in Nederland en België van toonaangevende BIM-software zoals ARCHICAD en Solibri Model Checker.


Als webdeveloper bij KUBUS houdt jij je bezig met het doorontwikkelen van de webapplicatie van BIMcollab. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel, dus we gaan in onze ontwikkeling voor kwaliteit. Daarom werken we in onze teams volgens DevOps en scrum. We zoeken een echte senior developer die op (korte) termijn de volgende stap naar architect wil maken. 


Vereisten

Jouw Profiel

 • Je hebt een afgeronde bachelor- of masteropleiding, bijvoorbeeld richting Informatica.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt kennis van de volgende technieken: Javascript, C#, .NET, SQL, REST, Vue en/of React
 • Je hebt kennis van ontwikkelmethoden als Agile en Scrum.
 • Je hebt (enige) ervaring met CI/CD, Docker, Kubernetes
 • Woonachtig in regio Eindhoven of bereid te verhuizen.

Voor deze functie zijn we uitsluitend op zoek naar kandidaten die vrij mogen werken in Nederland.


Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen €3.000 en €5.000 bruto per maand. 
 • Bovengemiddeld goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
 • Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf (marktleider op diverse fronten) met een uitstekende reputatie.
 • Een stimulerende werkomgeving in het centrum van Eindhoven, op loopafstand van het Centraal Station.
 • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde gezamenlijke lunch, altijd vers fruit en een pas gemoderniseerde energie-neutrale werkomgeving.

Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze website www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.