Accountmanager vestiging Hasselt (B)

Job description

We zijn per direct op zoek naar een gedreven, commercieel sterke en enthousiaste accountmanager die onze klanten en prospects kan adviseren en wil bijdragen aan de groei van onze organisatie.


Als accountmanager bij KUBUS heb je veelal telefonisch contact met onze klanten en prospects in Vlaanderen en werk je voornamelijk vanuit de binnendienst. Aan jou de taak om onze softwareproducten (Archicad, Solibri en BIMcollab) te introduceren bij organisaties die volgens BIM werken of de stap daarnaartoe willen maken. Je legt afspraken vast voor onze productspecialist en verzamelt de nodige informatie zodat je directe collega’s goed voorbereid aan tafel zitten. Je stelt accountplannen op en sluit waar mogelijk de order na het zorgvuldig opstellen van offertes. Pipeline-management zit in je bloed.


Leads die via onze marketingkanalen gegenereerd worden, volg je actief op. Denk daarbij aan downloads van onze demoversies, bezoekers van webinars of vragen naar aanleiding van bv nieuwsbrieven. Maar zeker zo belangrijk is een telefonische, proactieve marktbenadering, koude prospectie ga je niet uit de weg. We geven je de ruimte om een netwerk op te bouwen van huidige en potentiele klanten. Dit netwerk weet je in te zetten om nieuwe leads te genereren voor jezelf of collega accountmanagers.


We hechten zeer veel waarde aan klantvriendelijkheid en klanttevredenheid. Als accountmanager bij KUBUS ben je dan ook vooral bezig met consultative selling. Je draagt zorg voor een adviserend verkoopproces waarbij je meedenkt met onze klanten en adviseert over de beste oplossing. Wij zorgen ervoor dat je middels interne trainingen onze producten leert kennen. Als commercieel talent krijg je de ruimte om de mogelijkheden van new sales, cross-sell en up-sell optimaal in te zetten.


Over KUBUS

Wij geloven dat ontwerpen en bouwen sneller, effectiever en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modelling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud. We zijn exclusief distributeur van de BIM-software Archicad en Solibri in de Benelux. Met onze eigen cloud-based issuemanagement software BIMcollab zijn we wereldwijd actief.


Requirements

Je profiel

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als accountmanager.
  • Je hebt de drang om te scoren, ziet sales niet als een trucje maar als een vak.
  • Kennis van de doelgroep (architecten, aannemers) en affiniteit met bouwkunde en/of IT zijn een pluspunt.
  • Je beschikt over uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden.
  • Je bent resultaatgericht, werkt goed zelfstandig en gaat eigen initiatief niet uit de weg.


Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. Werkend vanuit het kantoor in Hasselt. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. De salarisrange is voor deze vacature tussen de €2.800,- en €4.000,-.
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden bij KUBUS zijn bovengemiddeld. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
  • Een laptop is voor deze functies vanzelfsprekend om gebruik te kunnen maken van de flexibele werkplekken.
  • Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie.


Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze website www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.