Allround marketeer

Omschrijving

Wij geloven dat ontwerpen en bouwen sneller, effectiever en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modelling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud. We zijn exclusief distributeur van de BIM-software ARCHICAD en Solibri in de Benelux. Met onze eigen cloud-based issue management software BIMcollab zijn we wereldwijd actief.

 

Klinkt dit als iets waar jij aan wil bijdragen? Ben je altijd op zoek naar creatieve en effectieve manieren om de doelgroep te bereiken? Ben jij een marketeer die weet wat aanpakken is? Dan zoeken we jou!

De rol van allround marketeer

Als allround marketeer weet je onze doelgroep en hun behoeftes moeiteloos te doorgronden. Dit inzicht gebruik je om de juiste boodschap te formuleren en de beste middelen in te zetten. Uiteraard volgens de goed doordachte marketingstrategie die je zelf hebt ontwikkeld.

Met jouw up-to-date marketingkennis kom je ons helpen onze marketing en communicatie naar het volgende niveau te tillen. Door je hands-on ervaring kun je bovendien direct waarde toevoegen aan ons team en onze doelstellingen.

Samen met onze producteigenaren werken we nieuwe functionaliteiten en features uit tot aantrekkelijke proposities. Deze proposities vertaal je naar concrete, klantgerichte acties. Denk dan aan social media campagnes en mailingen, maar ook beursconcepten en andere klantenevenementen. Wat je strategie ook wordt, je blijft van begin tot eind betrokken bij je eigen succesverhaal en dat van KUBUS.Vereisten

Jouw Profiel

  • Je hebt een opleiding op HBO of WO niveau, richting marketing.
  • Daarnaast heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring opgedaan in een B2B omgeving. 
  • Je hebt ervaring met de strategische kant van marketing, maar bent meer dan bereid om veelvuldig zelf de handen uit de mouwen te steken.
  • Online marketing kent voor jou uiteraard weinig geheimen…

Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. De salarisrange is voor deze vacature tussen de €3.000,- en €4.200,-.
  • Bovengemiddeld goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
  • Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie.
  • Een stimulerende werkomgeving in het centrum van Eindhoven, op loopafstand van het Centraal Station.
  • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde gezamenlijke lunch, altijd vers fruit en een pas gemoderniseerde energie-neutrale werkomgeving.

Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op www.werkenbijkubus.nl. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar Laurens van Leuven op +31 (0)40 213 1950. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.