Bouwkundige

Job description

Voor ons Support team zijn we op zoek naar een nieuwe collega met een bouwkundige achtergrond die het geweldig vindt om kennis te delen en anderen te helpen om (nóg) beter te worden in hun werk. Ben jij architect of bouwkundige en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je met jouw kennis en ervaring direct kunt bijdragen? Lees dan verder!


De rol van Bouwkundige bij KUBUS

Als Bouwkundige bij KUBUS ga je deel uitmaken van ons Support team dat momenteel bestaat uit 16 professionals die jarenlange kennis en ervaring hebben opgedaan met BIM. Dit team biedt advies en ondersteuning aan onze klanten bij de oriëntatie, implementatie en het gebruik van onze software. Daarnaast is het team nauw betrokken bij het sales proces en de ontwikkeling van onze producten.


Ieder teamlid heeft een specialisatie in een of meer van onze producten, Archicad, Solibri en/of BIMcollab. Als BIM specialist bied je ondersteuning aan onze klanten bij de implementatie en het gebruik van onze software. Je geeft (live) ondersteuning aan zowel startende als ervaren gebruikers. Je zorgt ervoor dat zij succesvol kunnen zijn met onze oplossingen en het maximale uit onze software kunnen halen. Je zet je bouwkundige kennis en ervaring in om anderen beter te laten worden in hun werk, het gaat met name om architecten, aannemers en ingenieurs.


Je staat dus rechtstreeks in contact met onze klanten (telefonisch, mail, chat). Maar ook ben je betrokken bij het maken van instructiefilmpjes, het geven van cursussen en het schrijven van nieuwe artikelen voor ons online Helpcenter.


Over KUBUS

Wij geloven dat ontwerpen en bouwen sneller, effectiever en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud. We zijn exclusief distributeur van de BIM-software Archicad en Solibri in de Benelux. Met onze eigen cloud-based issuemanagement software BIMcollab zijn we wereldwijd actief.


Requirements

Je profiel

  • Een bouwkundige achtergrond (bv bouwkunde, architectuur of aanverwant).
  • Ervaring met BIM binnen de ontwerpende en/of uitvoerende bouw.
  • Een sterke wil om je verder te ontwikkelen in BIM.
  • Je vindt het leuk om je kennis te delen en anderen te helpen in hun werk.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal. (Good mastery of Dutch language is required).


Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een passend salaris, afhankelijk van kennis en ervaring. 
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden bij KUBUS zijn bovengemiddeld. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
  • Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie.


Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze website www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.