Skip to content

Commercieel Directeur

Eindhoven, Noord-Brabant, NederlandManagement

Functieomschrijving

Jouw opdracht
Jouw opdracht als Commercieel Directeur bij KUBUS is het verder optimaliseren van de sales- en marketing. Met een indrukwekkende groei in de afgelopen jaren, is het jouw taak om de commerciële afdelingen van KUBUS te leiden en hen mee te nemen naar de volgende groeifase! Door effectieve communicatie en het stimuleren van een positieve werkcultuur, zorg je ervoor dat iedereen zich gewaardeerd en betrokken voelt.


Na 1 jaar
ben je bezig een plan voor gezamenlijk en persoonlijke groei uit te rollen. Je hebt de sales- en marketingprocessen verder gestroomlijnd en je positieve invloed op de commerciële slagkracht van KUBUS wordt duidelijk zichtbaar in meetbare resultaten. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de ambitieuze doelen van KUBUS!


Ambitie
Wereldwijd bereikt KUBUS (met 120 collega’s) de top bouwbedrijven en architectenbureaus met hun SaaS oplossing BIMcollab. Zij is dé marktleider op gebied van 3D model validatie geïntegreerd in BIM issue management: betere modellen leiden tot betere gebouwen.


KUBUS heeft als externe ambitie om duurzaamheid in de bouwsector te bevorderen en daarmee bij te dragen aan een betere samenleving. Haar software biedt klanten efficiëntere workflows, kostenbesparingen, vermindering van faalkosten en effectieve materiaaltoepassingen, om zo de ecologische impact te verminderen. Dit komt ook tot uiting in hun interne ambitie om in 2025 volledig circulair te zijn.


Cultuur
KUBUS is een wereldspeler. Onder de werknemers vind je dan ook veel verschillende nationaliteiten die met passie en liefde samenwerken aan het succes van KUBUS. Intern is het nog steeds de gemoedelijke club die het vanaf de start is geweest. Iedereen is gedreven om successen te behalen, deze worden uitgebreid gevierd binnen de organisatie!


Groei
Als Commercieel Directeur krijg je bij KUBUS volop de mogelijkheden om te bouwen en te groeien. Bij KUBUS is groei een reis van zelfontplooiing en professionele ontwikkeling, ondersteund door een netwerk van professionals en evaluatiegesprekken. Breng jij je team en jezelf naar nieuwe hoogte?


Vereisten

Voorwaarden

Als Commercieel Directeur bij KUBUS zal je regelmatig aanwezig zijn op het moderne & duurzame kantoor in Eindhoven. Het kantoor biedt luxe faciliteiten om in te werken. Bij KUBUS wordt een ondernemende instelling gestimuleerd, waarbij er ook mogelijkheden zijn om te participeren.


Wij bieden

- Zwitserleven pensioen
- Gezamenlijk lunch
- Duurzame werkomgeving
- Werknemersparticipatie
- Hybride werken
- Winstdeling


Wij vragen

- HBO- of WO- niveau
- Ervaring in een SaaS omgeving (pré)
- Meertalig
- Motiverend leiderschap
- Ervaring met multidisciplinaire teams
- Commercieel management ervaring


Interesse?
Wil je meer weten? Neem contact op met Reinout Janssens of Stef Hendriks van Velde via 088-6070100, of solliciteer direct via Velde. 

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Management

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar