Content marketeer

Omschrijving

Wij geloven dat ontwerpen en bouwen sneller, effectiever en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-datamodel. Klinkt dit als iets waar jij je communicatie skills voor zou willen inzetten? Ben je altijd op zoek naar creatieve en effectieve manieren om de doelgroep te bereiken? Ben jij een Content marketeer die weet wat aanpakken is? Dan zoeken we jou!

De rol van content marketeer

Je gaat onze doelgroepen interesseren gebaseerd op hun motieven, beweegredenen en problemen. Als Content marketeer haal je verhalen op, zowel bij ons intern als bij onze klanten en schrijft daar pakkende blogs, posts en andere content over. Denk daarbij aan white papers, case studies, (SEO) web teksten en e-mail marketing — altijd vanuit de inbound methodiek. De juiste (beeld)taal en toon aanslaan is voor jou tweede natuur.

 

Uiteraard ben je als Content marketeer goed in het creëren van content en zorg je ervoor dat de contentkalender goed gevuld blijft. Maar ook het promoten van die content en het analyseren van de resultaten liggen in jouw straatje. Je maakt gebruik van tekst, foto’s, blogposts, video’s, infographics en nog veel meer om je doelgroep te bereiken. Social media valt uiteraard ook binnen jouw domein. Je vergroot ons bereik en opereert in het spanningsveld tussen interactie en adverteren.

Vereisten

Jouw Profiel

 • Je hebt een opleiding op HBO of WO niveau richting marketing of communicatie.
 • Daarnaast heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring. 
 • Je communiceert uitstekend in het Nederlands, Engels en bij voorkeur ook in het Duits.
 • Uiteraard heb je ruime ervaring met de verschillende social media, CMS-en, dashboards zoals Hootsuite en het schrijven van teksten.
 • Je hebt een sterk ontwikkeld inlevingsvermogen.
 • In je werk ben je secuur, proactief en beschik je over een praktische en probleemoplossende houding. Creativiteit zie je als een vanzelfsprekendheid voor het succesvol vervullen van deze rol. Daarbij is je werktempo hoog, ben je stressbestendig en kun je zowel in teamverband als zelfstandig goed functioneren. 

Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:

 

 • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. In eerste instantie bieden we een contract voor 1 jaar, met uitzicht op vast. 
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden bij KUBUS zijn bovengemiddeld. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
 • Een laptop is voor deze functies vanzelfsprekend om gebruik te kunnen maken van de flexibele werkplekken.
 • Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie.
 • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde gezamenlijke lunch, altijd vers fruit en een pas gemoderniseerde energie-neutrale werkomgeving.

Omvang arbeidsovereenkomst: 32 tot 40 uur per week. 


Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze website www.kubusinfo.nl. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar Laurens van Leuven op +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.