Skip to content

Content Marketeer (ARCHICAD)

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenMarketing

Functieomschrijving

Ben je altijd op zoek naar nieuwe, creatieve en effectieve manieren om de doelgroep te bereiken? Om traffic naar leads te converteren? Ben jij een ervaren content marketeer die weet wat aanpakken is? Dan zoeken we jou!


Jouw rol als Content Marketeer

Als Content Marketeer ben jij samen met het team verantwoordelijk voor een doordachte content marketingstrategie voor ons product Archicad. Je bepaalt welk type content we op welk moment aan welke (potentiële) klant tonen.

Naast de strategische taken houd je je ook bezig met het maken van content. Denk hierbij aan het schrijven van aansprekende teksten voor landingspagina’s, mailings, social mediacampagnes en persberichten. Tot slot moet deze content natuurlijk ook geanalyseerd worden, zodat we weten wat werkt én wat niet. Jouw proactieve houding hierin wordt erg gewaardeerd.


Het team

Je komt terecht in een jong en dynamisch team bestaande uit Marketing specialisten, Sales Representatives, Accountmanagers en BIM Consultants. Door deze combinatie kunnen we snel schakelen en inspelen op behoeften uit de markt. Bovendien zorgt de nauwe samenwerking met onze BIM Consultants ervoor dat jij met de juiste software specifieke content gevoed wordt. Het is dus helemaal niet erg als je niet thuis bent in de wereld van BIM-software.


Over KUBUS


Wij zijn een gedreven groep vak-fanaten die geloven dat ontwerpen en bouwen effectiever en met hogere kwaliteit kan voor een betere, duurzaam gebouwde omgeving. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken omdat alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud. Wereldwijd bereiken we de top-100 bouwbedrijven en architectenbureaus met onze model validatie software BIMcollab ZOOM geïntegreerd in BIMcollab Cloud, ons issue management platform. Een teamprestatie waar wij écht trots op zijn! Daarnaast zijn wij exclusief distributeur in de Benelux van de design-software Archicad. We scoren steevast 8 of hoger in klanttevredenheidsonderzoeken.


BIMcollab is ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. Daarom wordt BIMcollab wereldwijd door tienduizenden specialisten gebruikt en daar zijn we trots op!Vereisten

Jouw Profiel

 • Je hebt een opleiding op HBO of WO niveau.
 • Je neemt minimaal 3 jaar relevante werkervaring mee.
 • Je bent van nature leergierig en hebt interesse in brede facetten van marketing.
 • Je komt proactief met (creatieve) ideeën om het elke dag een beetje beter te doen.
 • Je bent in staat om zowel op strategisch niveau mee te denken als ook de operationele taken uit te voeren. Schakelen tussen lange en korte termijn doelen gaat je daarin makkelijk af.
 • Je werkt gestructureerd, maakt planningen en zorgt dat deadlines gehaald worden.
 • Je hebt kennis van SEO, of de drive je hierin te verdiepen.
 • Je kunt je weg vinden in Google Analytics (basis statistieken)
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Ervaring binnen een B2B omgeving is een pré.


Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Bovengemiddeld goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
 • Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf (marktleider op diverse fronten) met een uitstekende reputatie.
 • Een persoonlijk ontwikkelingsbudget.
 • Een stimulerende werkomgeving in het centrum van Eindhoven, op loopafstand van het Centraal Station.
 • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde gezamenlijke lunch, altijd vers fruit en een pas gemoderniseerde energie-neutrale werkomgeving.

Omvang arbeidsovereenkomst: 32-40 uur per week.


Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze websites www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nederland, Noord-Brabant, Eindhoven
Marketing

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar