Skip to content

DevOps Engineer

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland€ 3.906 - € 6.345 per maandDevelopment

Functieomschrijving

De rol van DevOps Engineer

Als DevOps Engineer binnen KUBUS ga je een bijdrage leveren door het proces van ontwikkeling tot aan release te automatiseren voor ons ontwikkelteam van ruim 40 personen. Het DevOps team draagt zorg voor de ontwikkeling en operatie van onze Cloud omgevingen, waarbij de nadruk ligt op automation en CI/CD.


Je bent verantwoordelijk voor de analyse, het ontwerp en de realisatie van verschillende services en componenten, waaruit het platform is opgebouwd. Jouw werkzaamheden betreffen de ontwikkeling en automatisering van componenten, migraties van bestaande componenten en het realiseren van integraties met verwante systemen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband taken oppakken en software opleveren, testen, documenteren en overdragen aan je collega’s. Jouw rol is de drijvende kracht achter verbetering, innovatie en automatisering. Je bent de schakel tussen IT, Platform en Development.


Je bent verantwoordelijk voor..

 • het opzetten van de geautomatiseerde basis inrichting van onze Cloud omgeving
 • het door middel van verdere automatisering het verbeteren van operationele processen
 • het proactief systeem- en procesverbeteringen voorstellen
 • het zorgen voor continue verbetering van kwaliteit tijdens ontwikkeling en acteren op verbetervragen
 • keuzes maken, implementeren en vastleggen omtrent de inrichting van onze Cloud
 • het opstellen van documentatie en de overdracht van softwareoplossingen


Wie zijn wij?

Wij zijn een gedreven groep vak-fanaten die geloven dat ontwerpen en bouwen effectiever en met hogere kwaliteit kan voor een betere, duurzaam gebouwde omgeving. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken omdat alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud. Wereldwijd bereiken we de top-100 bouwbedrijven en architectenbureaus met onze model validatie software BIMcollab ZOOM geïntegreerd in BIMcollab Cloud, ons issue management platform. Een teamprestatie waar wij écht trots op zijn! Daarnaast zijn wij exclusief distributeur in de Benelux van de design-software Archicad. We scoren steevast 8 of hoger in klanttevredenheidsonderzoeken.


BIMcollab is ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. Daarom wordt BIMcollab wereldwijd door tienduizenden specialisten gebruikt en daar zijn we trots op!

Vereisten

Wat heb je hiervoor nodig?

 • Minimaal een technische hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting van Informatica. 
 • Eventueel aangevuld met relevante technische certificeringen.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol.
 • Skills: .Net core, SQL, Powershell/CMD, CI/CD (bv Jenkins), Linux, Docker, Windows Server
 • Nice to have: Kubernetes, Vue, Bitbucket
 • Perfecte beheersing van Nederlands én Engels.


Ons aanbod 

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:   

 • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring (voor de range; zie de vacaturepagina).
 • Bovengemiddeld goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De ruime pensioenregeling en winstdeling (gemiddeld 1 maandsalaris of meer), maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
 • Een afwisselende en uitdagende baan in een informele en collegiale sfeer met een hoog ambitieniveau en gedreven professionals. Samen doelen behalen is waar wij goed in zijn.
 • Volop ruimte voor eigen inbreng, initiatief en zelfstandigheid en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. 
 • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde, gezamenlijke lunch, altijd vers fruit.
 • Je werkt vanuit thuis of in onze energie- neutrale werkomgeving op kantoor


Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze websites www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.906 - € 6.345 per maand
Development

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar