Inside Sales Assistent BIMcollab

Job description

Wij geloven dat ontwerpen en bouwen effectiever en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modelling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud.


Met BIMcollab, het eerste cloud-based issue management platform voor BIM ter wereld, met plug-ins voor alle populaire BIM tools en BIMcollab ZOOM voor 3D model-validatie, zijn we wereldwijd marktleider voor het organiseren van BIM processen. Daarnaast zijn we exclusief distributeur in Nederland en België van toonaangevende BIM-software zoals Archicad en Solibri.


Om ons salesteam te versterken zijn we op zoek naar een gedreven, communicatieve en enthousiaste sales assistant om onze klanten en prospects te adviseren en het salesteam te ondersteunen in hun administratieve last. Ben jij een commercieel-administratieve duizendpoot die van aanpakken weet? Dan zoeken we jou!

De rol van sales assistant BIMcollab

Als Sales Assistant ondersteun je onze accountmanagers met het beantwoorden van veel voorkomende vragen van klanten en vervul je een centrale rol in het internationale salesteam BIMcollab. De vragen zijn veelal commercieel administratief van aard, zoals toelichting geven op het plaatsen van (online) bestellingen, het afhandelen van orders of het zelfstandig opstellen van offertes en opdrachtbevestigingen. Ook is onderdeel van de functie het regelen van afstemming met het secretariaat voor het verwerken van speciale orders of het inplannen van (online) afspraken en het creatief zoeken naar oplossingen voor speciale klantwensen. Vaak ben je dus het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en prospects opdat onze accountmanagers zich kunnen bezighouden met enkel complexere commerciële en inhoudelijke gesprekken met klanten.


We hechten zeer veel waarde aan klantvriendelijkheid en klanttevredenheid. Als Sales Assistant bij KUBUS ben je een belangrijke schakel tussen onze klanten en de interne organisatie. Je bent onderdeel van een adviserend verkoopproces waarbij je meedenkt met onze klanten en adviseert over de beste oplossing. Wij zorgen ervoor dat je middels interne trainingen onze producten leert kennen, zodat je goed beslagen ten ijs komt. Als commercieel administratief talent bepaal jij verder zelf waar de lat ligt en hoe hard je doorgroeit. Wij bieden je alle ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen het salesteam. Een doorgroei naar een sales- of accountmanagementfunctie ligt binnen de mogelijkheden.


Requirements

Jouw Profiel

  • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring binnen een b2b omgeving en voelt je thuis in een internationale omgeving waar Engels de voertaal is.
  • Je beschikt uiteraard over uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands, Engels en bij voorkeur ook in een van de talen Spaans, Duits of Frans.
  • Je bent resultaatgericht en een echte teamspeler maar kan ook prima je eigen weg vinden.

Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden bij een innovatief bedrijf dat in de top meedraait. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:  

  • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Deze rol is ingeschaald in schaal 4 (€2.500 - €3.200 bruto basis)
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden bij KUBUS zijn bovengemiddeld. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
  • Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie.
  • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde gezamenlijke lunch (pre-corona), altijd vers fruit en een pas gemoderniseerde energie-neutrale werkomgeving.

Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze website www.kubusinfo.nl. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.