Junior Accountmanager

Omschrijving

Wij geloven dat ontwerpen en bouwen sneller, effectiever en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modelling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud. We zijn exclusief distributeur van BIM-software ArchiCAD en Solibri in de Benelux en daarnaast ontwikkelen we BIMcollab, ons cloud-based issuemanagement platform.


We zijn per direct op zoek naar een gedreven, commercieel sterke en enthousiaste accountmanager die onze klanten en prospects kan adviseren en wil bijdragen aan de groei van onze organisatie.

De rol van junior accountmanager

Als junior accountmanager bij KUBUS ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en prospects. Aan jou de schone taak om onze softwareproducten (ARCHICAD, Solibri en BIMcollab) te introduceren bij organisaties die volgens BIM werken of de stap daarnaartoe willen maken.

 

Dit doe je door actief achter leads aan te gaan die via onze marketingkanalen binnenkomen. Denk daarbij aan downloads van onze demoversies, bezoekers van onze seminars of vragen naar aanleiding van onze nieuwsbrieven en ‘tech tips’.Maar zeker zo belangrijk is een proactieve marktbenadering. We geven je de ruimte om een netwerk op te bouwen van huidige en potentiele klanten, mocht je die nog niet hebben. Dit netwerk weet je in te zetten om nieuwe leads te genereren voor jezelf of collega accountmanagers.

 

We hechten zeer veel waarde aan klantvriendelijkheid en klanttevredenheid. Als accountmanager bij KUBUS ben je dan ook vooral bezig met consultative selling. Je draagt zorg voor een adviserend verkoopproces waarbij je meedenkt met onze klanten en adviseert over de beste oplossing. Wij zorgen ervoor dat je middels interne trainingen onze producten leert kennen, zodat je goed beslagen ten ijs komt. Als commercieel talent bepaal jij verder zelf waar de lat ligt en hoe hard je doorgroeit. Wij bieden je alle ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in het salesvak.


Vereisten

Jouw Profiel

 • Je hebt een bachelor- of masteropleiding gevolgd, bijvoorbeeld in een technisch commerciële richting.
 • Je hebt enige verkoopervaring.
 • Ervaring met 3D modelleer software is een pre.
 • Ervaring met (werktuig)bouwkunde en/of software development heeft de voorkeur, maar affiniteit is minstens zo belangrijk.
 • Je beschikt uiteraard over uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden.
 • Je bent resultaatgericht en werkt goed zelfstandig.

Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:

 

 • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. De salarisrange is voor deze vacature tussen de €2.500,- en €4.000,-.
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden bij KUBUS zijn bovengemiddeld. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
 • Een laptop is voor deze functies vanzelfsprekend om gebruik te kunnen maken van de flexibele werkplekken.
 • Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie.
 • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde gezamenlijke lunch, altijd vers fruit en een pas gemoderniseerde energie-neutrale werkomgeving.

Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze website www.kubusinfo.nl. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.