Junior BIM specialist

Job description

Voor ons Support team zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die een vliegende start willen hebben in hun bouwtechnische carrière. Sta jij aan het begin van je loopbaan en wil je alle ins en outs van de meest vooraanstaande BIM software leren kennen? Dan hebben wij de perfecte startersbaan voor jou!


De rol van BIM Specialist

Als BIM specialist bij KUBUS ga je deel uitmaken van ons Support team dat momenteel bestaat uit 16 professionals die jarenlange kennis en ervaring hebben opgedaan met BIM. Dit team biedt advies en ondersteuning aan onze klanten bij de oriëntatie, implementatie en het gebruik van onze software. Daarnaast lever je een inhoudelijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze software.

Ieder teamlid heeft een specialisatie in een of meer van onze producten, Archicad, Solibri en/of BIMcollab. Je focus ligt op het helpen van onze bestaande gebruikers. Je zet je kennis en ervaring met BIM software in om anderen beter te laten worden in hun werk. Dit doe je onder andere door bij te dragen in direct contact met onze klanten (telefonisch, mail, chat) Maar ook door het maken van instructiefilmpjes en het schrijven van nieuwe artikelen voor ons blog en ons online Helpcenter.


Over KUBUS

Wij geloven dat ontwerpen en bouwen sneller, effectiever en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modelling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud. We zijn exclusief distributeur van de BIM-software Archicad en Solibri in de Benelux. Met onze eigen cloud-based issuemanagement software BIMcollab zijn we wereldwijd actief.

Requirements

Je profiel

  • Een relevante opleiding, bijvoorbeeld Bouwkunde of Architectuur.
  • Enige kennis van BIM software (Solibri, Archicad, BIMcollab, Revit etc.)
  • Een sterke wil om je kennis van BIM (software) uit te breiden.
  • Je vindt het leuk om je kennis te delen en anderen te helpen in hun werk.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal. (Good mastery of Dutch language is required).


Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:


  • Een passend salaris, afhankelijk van kennis en ervaring. De salarisrange voor deze rol loopt van €2.655 tot €3.319,- bruto per maand.
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden bij KUBUS zijn bovengemiddeld. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
  • Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie.
  • Binnen KUBUS zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om je door te ontwikkelen.


Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze website www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.