Skip to content

Junior BIM Specialist

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland€ 3.338 - € 4.784 per maandCustomer Succes

Functieomschrijving

Voor ons Customer Succes team zijn we op zoek naar een nieuwe collega die het leuk vindt om kennis te delen en anderen te helpen (nog) beter te worden in hun werk.


Omschrijving

Als Junior BIM Specialist bij KUBUS ga je deel uitmaken van ons Customer Succes Team, BIMcollab Support, dat momenteel bestaat uit 6 professionals met jarenlange kennis en ervaring met BIM. Dit team adviseert en ondersteunt onze klanten bij de oriëntatie, implementatie en het gebruik van onze software. Daarnaast is het team nauw betrokken bij het verkoopproces en de ontwikkeling van onze producten.

Door onze openBIM mindset en een groot aantal integraties is kennis van andere BIM software ook in ons team terug te vinden. Als Junior BIM Specialist bied je ondersteuning aan onze klanten bij de implementatie en het gebruik van onze software. Je geeft (live) ondersteuning aan zowel beginnende als ervaren gebruikers. Je zorgt ervoor dat zij succesvol kunnen zijn met onze oplossingen en het maximale uit onze software kunnen halen. Jouw focus ligt op het helpen van onze bestaande gebruikers. Je gebruikt je kennis en ervaring met BIM software om anderen te helpen beter te worden in hun werk.

Dit doe je door bij te dragen in support (mail, chat). Maar ook door het maken van instructievideo's, het maken van cursussen en het creëren van content voor onze online kennisbank.

Daarnaast speel je een rol in de verdere ontwikkeling van onze software. De wensen en behoeften van onze klanten zijn erg belangrijk bij het ontwikkelen van content voor nieuwe versies. Jouw feedback dient als input voor onze Product Owners. 


Wie zijn wij?

Wij zijn een gepassioneerde groep professionals die gelooft dat ontwerpen en bouwen effectiever en met hogere kwaliteit kan voor een betere, duurzame gebouwde omgeving. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken omdat alle informatie van een gebouw geïntegreerd is in één 3D (data)model dat gebruikt wordt van ontwerp tot onderhoud. Wereldwijd bereiken we de top 100 bouwbedrijven en architectenbureaus met onze modelvalidatiesoftware BIMcollab ZOOM geïntegreerd in BIMcollab Cloud, ons issuemanagementplatform. Een teamprestatie waar we erg trots op zijn! We zijn ook de exclusieve distributeur in de Benelux van de ontwerpsoftware Archicad. We scoren consequent een 8 of hoger in klanttevredenheidsonderzoeken.

Vereisten

Wat heb je hiervoor nodig?

 • Een relevante opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Bouwkunde of Architectuur.
 • Enige ervaring met BIM binnen de ontwerpende en/of uitvoerende bouw.
 • Kennis van één of meerdere BIM- en IFC-software(s) (Archicad, BIMcollab, Solibri, Revit, etc.).
 • Een sterke wens om je verder te ontwikkelen in BIM. 
 • Je vindt het leuk om je kennis te delen en anderen te helpen in hun werk. 
 • Goede beheersing van de Engelse taal (vereist). 


Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een passend salaris, afhankelijk van kennis en ervaring. De salarisrange voor deze functie loopt van €3.338 tot €4.784 bruto per maand.
 • Bovengemiddelde secundaire arbeidsvoorwaarden. De royale pensioenregeling en winstdeling (gemiddeld 1,5 maandsalaris of meer) en medezeggenschap zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers.
 • Een afwisselende en uitdagende baan in een informele en collegiale sfeer met een hoog ambitieniveau en gedreven professionals. Samen doelen bereiken is waar we goed in zijn.
 • Veel ruimte voor eigen inbreng, initiatief en zelfstandigheid en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.
 • Eigentijdse extra's zoals een uitstekende lunch, altijd vers fruit.
 • Je werkt deels vanuit huis (met thuiswerkvergoeding) of in onze bijna energieneutrale kantooromgeving.

Contact

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op onze websites www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com. Voor vragen kun je altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.338 - € 4.784 per maand
Customer Succes

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar