Skip to content

Junior HR Adviseur

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenHR

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een brede HR rol waarin je de verschillende kanten van het vakgebied kunt ervaren en je jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou. Join us!


De rol van Junior HR Adviseur

De laatste jaren is KUBUS sterk gegroeid (inmiddels hebben we meer dan 100 medewerkers) en daarom zijn we op zoek naar extra ondersteuning voor onze HR processen. Als junior HR adviseur rapporteer je direct aan onze HR manager en samen zijn jullie verantwoordelijk voor alle personeelszaken van KUBUS in binnen- en buitenland. In deze junior-rol ga je kennis en ervaring opdoen in alle facetten van HRM. Je wordt betrokken bij projecten zoals het automatiseren van HR processen en arbeidsmarktcommunicatie campagnes. Daarnaast krijg je ook te maken met dagelijkse HR taken zoals het (administratief) verwerken van ziektemeldingen, verlofaanvragen en salarismutaties. 


Behalve de standaard HR werkzaamheden, mag je ook proeven aan het werven van nieuwe medewerkers. Samen met onze (externe) recruiter maak je onderling een logische verdeling van de taken en vacatures. Je zal voor jouw vacatures met name de binnenkomende sollicitaties in behandeling nemen (selecteren, inplannen, afwijzen). Je onderhoudt uiteraard ook het contact met de collega's van de afdeling waar de vacature open staat, zodat zij op de hoogte zijn van de voortgang.


Wie zijn wij?

Wij zijn een gedreven groep vak-fanaten die geloven dat ontwerpen en bouwen effectiever en met hogere kwaliteit kan voor een betere, duurzaam gebouwde omgeving. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken omdat alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud. Wereldwijd bereiken we de top-100 bouwbedrijven en architectenbureaus met onze model validatie software BIMcollab ZOOM geïntegreerd in BIMcollab Cloud, ons issue management platform. Een teamprestatie waar wij écht trots op zijn! Daarnaast zijn wij exclusief distributeur in de Benelux van de design-software Archicad. We scoren steevast 8 of hoger in klanttevredenheidsonderzoeken.


BIMcollab is ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. Daarom wordt BIMcollab wereldwijd door tienduizenden specialisten gebruikt en daar zijn we trots op!


Vereisten

Wat heb je hier voor nodig?

 • Minimaal hbo denk- en werkniveau.
 • Kennis van alle veelvoorkomende HR processen.
 • Een brede interesse in het HR-vak.
 • Je bent sociaal en communicatief heel sterk.
 • Je bent een echte zelfstarter en kunt goed projectmatig werken.
 • Je beheerst Nederlands en Engels perfect in woord en schrift.
 • Interesse in softwareontwikkeling/techniek/ict is een pre.


Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. De salarisrange is voor deze vacature tussen de €2.398,- en €3.896,-.
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden bij KUBUS zijn bovengemiddeld. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
 • Een laptop is voor deze functie vanzelfsprekend om thuis of op ons kantoor te kunnen werken.
 • Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie.
 • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde gezamenlijke lunch, altijd vers fruit en een nagenoeg energie-neutrale werkomgeving.


Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze websites www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nederland, Noord-Brabant, Eindhoven
HR

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar