Overslaan naar content

Mobile Engineer

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland€ 3.455 - € 5.761 per maandDevelopment

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Wij zijn een geïnspireerde groep fanatiekelingen die geloven dat ontwerpen, bouwen en onderhouden efficiënter kan met duurzame gebouwen als resultaat. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde tools voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen alle belanghebbenden effectiever samenwerken omdat alle informatie is opgeslagen in één geïntegreerd 3D-(data)model, dat kan worden gebruikt vanaf ontwerp en bouw tot onderhoud en exploitatie. Wereldwijd bereiken we met onze software de top-100 bouwbedrijven en architectenbureaus. Een teamprestatie waar we trots op zijn! Daarnaast zijn we distributeur in de Benelux van de BIM-ontwerpsoftware Archicad. We scoren altijd een 8+ in klanttevredenheidsonderzoeken.

BIMcollab is ons platform voor BIM-coördinatie, modelcontrole, issue management, takeoffs, documentbeheer en asset management. We streven ernaar de kwaliteit van 3D-ontwerpmodellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D-modellen leiden tot betere gebouwen, zodat je bijdraagt aan een duurzamere gebouwde omgeving met slimmer materiaalgebruik, minder afval en energiezuinige gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; wij gaan voor innovatie en kwaliteit in onze ontwikkeling. Daarom wordt BIMcollab wereldwijd door tienduizenden specialisten gebruikt en zijn we er trots op!

Over jouw rol

Als Mobile Engineer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de user interface kant van de mobile webapplicatie van BIMcollab, een platform voor BIM-coördinatie, modelcontrole, issue management, takeoffs, documentbeheer en asset management., bedoeld om de kwaliteit van 3D-ontwerp modellen voor gebouwen te verbeteren en daarmee het bouwproces te optimaliseren. Zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmere toepassing van materialen, minder verspilling en efficiënter gebruik van energie.


Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel: we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie, kwaliteit en de beste user-experience. Als Mobile Engineer kun je je stempel drukken op hoe we features implementeren en presenteren aan onze gebruikers. Je bent  verantwoordelijk voor de mobile interface van onze webapplicatie BIMcollab. Je maakt gebruik van onze bestaande web API's om een cross-platform mobile app te bouwen voor telefoons en tablets. We werken met code-reviews en duidelijke overdracht aan testers. Daarnaast werk je mee aan het schrijven van geautomatiseerde test-procedures voor de functionaliteit die je bouwt. Je ziet het belang van goede communicatie en samenwerking binnen het team. Samen zoek je naar de optimale balans tussen benodigde implementatie-tijd en een snelle go-to-market van features. 


Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 Engineers, Testers, Scrum Masters en Product Owners, verdeeld over een zestal scrum teams. Je komt te werken in één van deze teams. Alle teams werken met sprints van twee weken. In de dagelijkse standup bespreken we waar we mee bezig zijn. Je werkt gemiddeld twee dagen op kantoor en de rest kan desgewenst ook vanuit thuis. Ook al zien we elkaar niet elke dag, je team staat altijd voor je klaar!

Vereisten

Wat maakt jou succesvol in deze rol

  • Je hebt een afgeronde passende bachelor- of masteropleiding, bijvoorbeeld richting Informatica.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol.
  • Je hebt kennis van de volgende technieken: Mobile web development, native of cross-platform mobile development languages (Swift, Kotlin), SQL en REST API's.
  • Je hebt kennis van ontwikkelmethoden als Agile en Scrum.

Voor deze functie zijn we uitsluitend op zoek naar kandidaten die vrij mogen werken in Nederland.

Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op: 

  • Een salaris van €3.455 - €5.761 bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Bovengemiddeld goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De ruime pensioenregeling en winstdeling (gemiddeld 1,5 maandsalaris of meer), maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers.
  • Een afwisselende en uitdagende baan in een informele en collegiale sfeer met een hoog ambitieniveau en gedreven professionals. Samen doelen behalen is waar wij goed in zijn.
  • Volop ruimte voor eigen inbreng, initiatief en zelfstandigheid en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
  • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde gezamenlijke lunch, altijd vers fruit.
  • Je werkt deels vanuit thuis (mét thuiswerkvergoeding) of in onze bijna energie- neutrale werkomgeving op kantoor.

Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze website www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.455 - € 5.761 per maand
Development

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar