Recruiter

Omschrijving

Wij geloven dat ontwerpen en bouwen sneller, effectiever en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-datamodel.  

De rol van recruiter

Als recruiter ben je onmisbaar voor de doelstellingen van KUBUS. Het bouwen aan en met onze geavanceerde software vraagt om specialistische en daardoor schaarse professionals. Daarom is het belangrijk dat KUBUS als werkgever bekender wordt onder onze doelgroepen.

 

Je vormt de verbindende factor tussen de arbeidsmarkt, onze vacatures en de medewerkers op onze vestigingen. Voor sollicitanten en vacaturehouders ben jij het eerste aanspreekpunt. Het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen dat sollicitanten worden behandeld en een prettige sollicitatie-ervaring hebben. De vacaturehouders ga je volledig ontzorgen op het gebied van vacatureteksten en -marketing, uitnodigingen en afwijzingen.


Voor de verschillende vacatures ga je ook proactief de arbeidsmarkt op; dat betekent dat je contacten gaat leggen met veel verschillende professionals.

Vereisten

Je profiel

  • Je hebt een opleiding op HBO of WO-niveau gevolgd.
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.
  • Je voelt je thuis op social media en bent bekend met online marketing.
  • Je kunt goed het overzicht bewaren in je werk en bent een echte regelaar.
  • Je hebt enige ervaring als recruiter, intercedent of in een vergelijkbare functie. 

Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:

 

  • Uiteraard een passend salaris, afhankelijk van kennis en ervaring. Aangevuld met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een winstdeling, een ruime pensioenregeling en een werknemersparticipatie.
  • Een afwisselende en uitdagende baan in een informele en collegiale sfeer met een hoog ambitieniveau en gedreven professionals.
  • Volop ruimte voor eigen inbreng, initiatief en zelfstandigheid en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
  • Allerlei gave extra’s zoals dagelijks arbeidsvitaminen, verzorgde lunch en een inspirerende, energie-neutrale werkomgeving.

Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze website www.kubusinfo.nl. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar Laurens van Leuven op +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.