Skip to content

Sales Manager

Op locatie
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
BIMcollab

Functieomschrijving

Als Sales Manager bij KUBUS ga je aan de slag met het verder vormgeven en optimaliseren van de afdeling Sales en haar activiteiten. Met een indrukwekkende groei in de afgelopen jaren, ligt de focus op het leiden en het begeleiden van de (3) internationale sales teams naar de volgende groeifase! Je helpt de teams bij het actief zoeken naar potentiële groeikansen, het maximaliseren van upsell en cross-sell mogelijkheden, en het beperken van down-sell en churn.

Na 1 jaar
 

Staat Sales als een huis, processen zijn gestroomlijnd en sales strategieën vertaald naar concrete activiteiten per regio. Je positieve invloed op de commerciële slagkracht van KUBUS wordt duidelijk zichtbaar in meetbare resultaten. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de ambitieuze doelen van KUBUS!

Ambitie 

Wereldwijd bereikt KUBUS (met 120 collega’s) de top bouwbedrijven en architectenbureaus met hun SaaS oplossing BIMcollab. Zij is een grote speler op het gebied van BIM-coördinatie, modelvalidatie, issuemanagement, take-offs en document- en gebouwbeheer. KUBUS heeft als externe ambitie om duurzaamheid in de bouwsector te bevorderen en daarmee bij te dragen aan een betere samenleving. Haar software biedt klanten efficiëntere workflows, kostenbesparingen, vermindering van faalkosten en effectieve materiaaltoepassingen, om zo de ecologische impact te verminderen. Dit komt ook tot uiting in hun interne ambitie om in 2025 volledig circulair te zijn.

Cultuur

KUBUS is een wereldspeler. Onder de werknemers vind je dan ook veel verschillende nationaliteiten die met passie en liefde samenwerken aan het succes van KUBUS. Intern is het nog steeds de gemoedelijke club die het vanaf de start is geweest. Iedereen is gedreven om successen te behalen, deze worden uitgebreid gevierd binnen de organisatie!


Groei

Als Sales Manager krijg je bij KUBUS volop de mogelijkheden om te bouwen en te groeien. Bij KUBUS is groei een reis van zelfontplooiing en professionele ontwikkeling, ondersteund door een netwerk van professionals en evaluatiegesprekken. Breng jij je team en jezelf naar nieuwe hoogte?

Vereisten

Je zult regelmatig aanwezig zijn op het moderne & duurzame kantoor in Eindhoven. Het kantoor biedt luxe faciliteiten om in te werken. Bij KUBUS wordt een ondernemende instelling gestimuleerd, waarbij er ook mogelijkheden zijn om te participeren.


Wij bieden

- Zwitserleven pensioen
- Gezamenlijk lunch
- Duurzame werkomgeving
- Werknemersparticipatie
- Hybride werken
- Winstdeling


Wij vragen

- HBO- of WO- niveau
- Ervaring in een SaaS omgeving (pré)
- Meertalig
- Motiverend leiderschap
- Ervaring met multidisciplinaire teams
- Ervaren Sales Manager


Bij KUBUS streven we naar een inclusieve en diverse werkomgeving waarin iedereen welkom is, ongeacht hun achtergrond, geslacht, leeftijd, etniciteit, seksuele geaardheid, religie of beperking. Wij moedigen sollicitanten met diverse perspectieven en achtergronden aan om te solliciteren en geloven in gelijke kansen voor iedereen. We waarderen de unieke bijdragen die elke medewerker kan leveren en zijn vastbesloten om een inclusieve werkplek te creëren waarin iedereen wordt gerespecteerd en gewaardeerd.


Interesse?

Wil je meer weten? Neem contact op met r.janssens@velde.nl of s.rasenberg@velde.nl van Velde via 088-6070100, of solliciteer direct via Velde.

Op locatie
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
BIMcollab

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar