SCRUM Master

Omschrijving

Wij geloven dat ontwerpen en bouwen sneller, effectiever en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-datamodel. Om mee te bouwen aan deze software zijn we op zoek naar een scrum master.

De rol van scrum master

Je bent de specialist op het gebied van agile werken die ons gaat helpen om sneller en efficiënter software van hoge kwaliteit te ontwikkelen. Je doet dit door scrum te introduceren bij onze ontwikkelteams. Hierbij is het uiteraard belangrijk dat je in staat bent om je collega's mee te krijgen in het agile gedachtengoed. Naast Scrum master ben je dus ook Agile coach voor de development teams.

 

Op de eerste plaats ben je er voor het ontwikkelteam. Je bent een facilitator, wat wil zeggen dat je eventuele obstakels verwijdert en de scrumactiviteiten zoals de daily stand-ups en retrospectives organiseert en faciliteert. Maar je bent ook degene die onze ontwikkelaars goed met de scrum methodiek leert werken. Je begeleidt als scrum master bij KUBUS meerdere ontwikkelteams en product owners in verschillende projecten voor onze eigen software.Vereisten

Jouw profiel

  • Een afgeronde bachelor- of masteropleiding, bijvoorbeeld richting bouwkunde of informatica. 
  • Minimaal 4 jaar ervaring in een rol als scrum master en 1 jaar als Agile coach.
  • Minimaal een PSM1 certificering.
  • Ervaring met softwareontwikkeling in C++ en/of C#.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
  • Affiniteit met BIM en/of bouwkundige processen is een pre.

Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:


  • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring.
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden bij KUBUS zijn bovengemiddeld. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
  • Een laptop is voor deze functies vanzelfsprekend om gebruik te kunnen maken van de flexibele werkplekken.
  • Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie.

Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op www.werkenbijkubus.nl. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar Laurens van Leuven op +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.