Skip to content

Scrum Master

Nederland, Noord-Brabant, Eindhoven€ 3.792 - € 5.404 per maandDevelopment

Functieomschrijving

De rol van scrum master

Als Scrum Master bij KUBUS heeft het Agile werken met Scrum voor jou geen geheimen. Het is daarom natuurlijk niet nodig om in deze vacature uit te leggen welke Scrum events een Scrum Master faciliteert of wat de values van Scrum zijn.


Bij KUBUS werk je samen met andere Scrum Masters en begeleid je meerdere teams. We vinden het belangrijk dat we elke dag meer waarde leveren voor onze klanten. De rol van de Scrum Master is om dat proces te optimaliseren. Je bent verantwoordelijk voor de groei van het team en je begrijpt dat je ook zelf nooit bent uitgeleerd. Een deel van de team leden wordt op individuele basis door jou gecoacht. Hierbij heb je begrip voor de ontwikkelingen die een team of individu doormaakt en pas je je gedrag daarop aan.


Wie zijn wij?

Wij zijn een gedreven groep vak-fanaten die geloven dat ontwerpen en bouwen effectiever en met hogere kwaliteit kan voor een betere, duurzaam gebouwde omgeving. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken omdat alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud. Wereldwijd bereiken we de top-100 bouwbedrijven en architectenbureaus met onze model validatie software BIMcollab ZOOM geïntegreerd in BIMcollab Cloud, ons issue management platform. Een teamprestatie waar wij écht trots op zijn! Daarnaast zijn wij exclusief distributeur in de Benelux van de design-software Archicad. We scoren steevast 8 of hoger in klanttevredenheidsonderzoeken.


BIMcollab is ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. Daarom wordt BIMcollab wereldwijd door tienduizenden specialisten gebruikt en daar zijn we trots op!

Vereisten

Wat heb je hiervoor nodig?

  • Een afgeronde hbo- of universitaire opleiding.
  • Minimaal 2 jaar ervaring als Scrum Master en minimaal 6 jaar professionele werkervaring.
  • Je bent minimaal PSM1/CSM gecertificeerd, maar PSM2/CSP is een pre.
  • Je bent bekend met SaaS en cloudoplossingen.

We do not provide visa sponsorship to candidates that do not already live in NL.


Ons aanbod 

We bieden een uitdagende functie in een kleinschalig bedrijf met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:   

  • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. De salarisrange is voor deze vacature tussen de €3.792,- en €5.404,-.
  • Bovengemiddeld goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De ruime pensioenregeling en winstdeling (gemiddeld 1,5 maandsalaris of meer), maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
  • Een afwisselende en uitdagende baan in een informele en collegiale sfeer met een hoog ambitieniveau en gedreven professionals. Samen doelen behalen is waar wij goed in zijn.
  • Volop ruimte voor eigen inbreng, initiatief en zelfstandigheid en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. 
  • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde, gezamenlijke lunch, altijd vers fruit.
  • Je werkt vanuit thuis of in onze energieneutrale werkomgeving op kantoor


Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze websites www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nederland, Noord-Brabant, Eindhoven
€ 3.792 - € 5.404 per maand
Development

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar