Senior Marketing Specialist

Job description

Wij geloven dat ontwerpen en bouwen sneller, effectiever en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modelling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud.

Met BIMcollab, het eerste cloud-based issue management platform voor BIM ter wereld, waaronder ZOOM Pro voor model-validatie zijn we wereldwijd marktleider. Daarnaast zij we exclusief distributeur in Nederland en België van toonaangevende BIM-software zoals ARCHICAD en Solibri Model Checker.


Klinkt dit als iets waar jij aan wil bijdragen? Ben je altijd op zoek naar creatieve en effectieve manieren om de doelgroep te bereiken? Ben jij een marketeer die weet wat aanpakken is? Dan zoeken we jou!


De rol van senior marketing specialist

Binnen het Marketing-team ben jij medeverantwoordelijk voor de promotie en positionering van Archicad en Solibri in Nederland en België. Je werkt daarbij nauw samen met marketing-, communicatie- en productspecialisten. Je weet onze doelgroep en hun behoeftes moeiteloos te doorgronden. Dit inzicht weet je vervolgens om te zetten in de best passende marketingstrategie, waarbij je online en offline kanalen naadloos op elkaar aan laat sluiten. Ook adviseer je over de customer journey van de klant, zodat we onze producten nóg beter kunnen laten aansluiten en lead-generatie een haarscherpe exercitie wordt.


Je weet onze marketing en communicatie naar een hoger niveau te tillen. Door je hands-on ervaring kun je bovendien direct waarde toevoegen aan ons team en onze doelstellingen. Het is dan ook geen rol waarbij je uitsluitend de richting bepaalt; je maakt zelf deel uit van de operatie.

Requirements

Jouw Profiel

 • Je hebt een opleiding op HBO of WO niveau richting marketing gevolgd.
 • Daarnaast heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt ervaring met de strategische kant van marketing, maar bent meer dan bereid om veelvuldig zelf de handen uit de mouwen te steken.
 • Online marketing kent voor jou uiteraard weinig geheimen.
 • Je beheerst Nederlands en Engels perfect, zowel gesproken als geschreven.

Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. De salarisrange voor deze vacature is tussen de €3.500 en €5.000 bruto per maand.
 • Bovengemiddeld goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
 • Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf (marktleider op diverse fronten) met een uitstekende reputatie.
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget
 • Een stimulerende werkomgeving in het centrum van Eindhoven, op loopafstand van het Centraal Station.
 • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde gezamenlijke lunch, altijd vers fruit en een pas gemoderniseerde energie-neutrale werkomgeving.

Omvang arbeidsovereenkomst: 40 uur per week.


Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze website www.kubusinfo.nl. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.