Skip to content

Technisch Applicatiebeheerder

Op locatie, Hybride
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.455 - € 5.761 per maandIT

Functieomschrijving

De rol van Technisch Applicatiebeheerder

In de rol van Technisch Applicatiebeheerder bij KUBUS vervul je een cruciale functie in het faciliteren van het gehele proces, van ontwikkeling tot release, voor ons toegewijde ontwikkelteam van meer dan 40 professionals. Met een scherp oog voor efficiëntie en vooruitgang draag je bij aan het goed functioneren van ons applicatielandschap.


Jouw verantwoordelijkheden omvatten de analyse, het ontwerp en de realisatie van diverse services en componenten die de basis vormen van ons platform. Of je nu zelfstandig werkt of in teamverband, je kunt taken oppakken en opleveren. Als drijvende kracht achter verbetering, innovatie en automatisering fungeer je als de schakel tussen IT, Platform en Development.


Concreet behoren tot je verantwoordelijkheden:

 • Het uitrollen van servers en services voor onze softwareontwikkeling.
 • Het verbeteren van operationele processen door verdere automatisering.
 • Proactief voorstellen van systeem- en procesverbeteringen.
 • Signaleren van verstoringen en problemen.
 • Het beheren, onderhouden en verbeteren van ons applicatielandschap.

Wie zijn wij?

Wij zijn een geïnspireerde groep fanatiekelingen die geloven dat ontwerpen, bouwen en onderhouden efficiënter kan met duurzame gebouwen als resultaat. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde tools voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen alle belanghebbenden effectiever samenwerken omdat alle informatie is opgeslagen in één geïntegreerd 3D-(data)model, dat kan worden gebruikt vanaf ontwerp en bouw tot onderhoud en exploitatie. Wereldwijd bereiken we met onze software de top-100 bouwbedrijven en architectenbureaus. Een teamprestatie waar we trots op zijn! Daarnaast zijn we distributeur in de Benelux van de BIM-ontwerpsoftware Archicad. We scoren altijd een 8+ in klanttevredenheidsonderzoeken.

BIMcollab is ons platform voor BIM-coördinatie, modelcontrole, issue management, takeoffs, documentbeheer en asset management. We streven ernaar de kwaliteit van 3D-ontwerpmodellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D-modellen leiden tot betere gebouwen, zodat je bijdraagt aan een duurzamere gebouwde omgeving met slimmer materiaalgebruik, minder afval en energiezuinige gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; wij gaan voor innovatie en kwaliteit in onze ontwikkeling. Daarom wordt BIMcollab wereldwijd door tienduizenden specialisten gebruikt en zijn we er trots op!

Vereisten

Wat heb je hiervoor nodig?

 • Minimaal een technische hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting van Informatica. 
 • Eventueel aangevuld met relevante technische certificeringen.
 • Jarenlange werkervaring in een vergelijkbare rol.
 • Skills: Windows Server, IIS, Azure, Troubleshooting (stack traces), SQL, Powershell/CMD, CI/CD.

Ons aanbod 

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:   

 • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring (zie genoemde range).
 • Bovengemiddeld goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De ruime pensioenregeling en winstdeling (gemiddeld 1 maandsalaris of meer), maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
 • Een afwisselende en uitdagende baan in een informele en collegiale sfeer met een hoog ambitieniveau en gedreven professionals. Samen doelen behalen is waar wij goed in zijn.
 • Volop ruimte voor eigen inbreng, initiatief en zelfstandigheid en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. 
 • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde, gezamenlijke lunch, altijd vers fruit.
 • Je werkt vanuit thuis of in onze energie- neutrale werkomgeving op kantoor


Bij KUBUS streven we naar een inclusieve en diverse werkomgeving waarin iedereen welkom is, ongeacht hun achtergrond, geslacht, leeftijd, etniciteit, seksuele geaardheid, religie of beperking. Wij moedigen sollicitanten met diverse perspectieven en achtergronden aan om te solliciteren en geloven in gelijke kansen voor iedereen. We waarderen de unieke bijdragen die elke medewerker kan leveren en zijn vastbesloten om een inclusieve werkplek te creëren waarin iedereen wordt gerespecteerd en gewaardeerd.


Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze websites www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op locatie, Hybride
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.455 - € 5.761 per maand
IT

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar