Webdesigner

Omschrijving

Wij geloven dat ontwerpen en bouwen sneller, effectiever en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-datamodel.

De rol van webdesigner

vacature webdesigner KUBUS

Als webdesigner bij KUBUS ga je aan de slag met het ontwerpen en opmaken van onze diverse online en offline kanalen zoals onze website, blogs, nieuwsbrieven, social media content, advertenties en meer. Het bewaken van de huisstijl behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden.


Als onze webdesigner heb je een oog voor opmaak, styling en design. Je bent een groot deel van de dag bezig met het opmaken van onze website en mailings. Je werkt uiteraard nauw samen met je directe collega's van marketing, vaak binnen multidisciplinaire projectteams. Binnen deze projecten ben jij degene die ervoor zorgt dat alles er netjes opgemaakt uitziet. Je geeft beeldend vorm aan de strategische inzichten van onze marketeers.

Vereisten

Je profiel

  • MBO+ werk- en denkniveau.
  • Een opleiding in de richting van (digitaal) grafisch ontwerpen, bij voorkeur afgerond.
  • Aantoonbaar ervaring met het opmaken van webpagina's met een commercieel doel.
  • Kennis van en ervaring met de Adobe suite (minimaal: Illustrator, Indesign, Photoshop).
  • Kennis van CSS en HTML.

Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:

 

  • Uiteraard een passend salaris, afhankelijk van kennis en ervaring. Aangevuld met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een winstdeling, een ruime pensioenregeling en een werknemersparticipatie.
  • Een afwisselende en uitdagende baan in een informele en collegiale sfeer met een hoog ambitieniveau en gedreven professionals.
  • Volop ruimte voor eigen inbreng, initiatief, zelfstandigheid en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
  • Allerlei gave extra’s zoals dagelijks arbeidsvitaminen, verzorgde lunch en een inspirerende, (bijna) energie-neutrale werkomgeving.

Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze website www.kubusinfo.nl. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.