Overslaan naar content

Bij KUBUS/BIMcollab helpen we je om ambities waar te maken. Wij behoren tot de top 3 BIM leveranciers in de Benelux en breken internationaal door met BIMcollab; ons platform voor BIM-coördinatie, modelcontrole, issuemanagement, takeoffs, documentbeheer en activabeheer. Wij streven ernaar de kwaliteit van 3D-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D-modellen leiden tot betere gebouwen, zodat jij bijdraagt aan een duurzamere gebouwde omgeving met slimmer materiaalgebruik, minder afval en energiezuinige gebouwen.

Onze software producten

Onze uitdaging

Making people happy with BIM Wij helpen onze klanten bij het maken van betere kwaliteit BIM door het leveren van innovatieve oplossingen voor modelleren, valideren en managen van proces en communicatie.

State-of-the art oplossingen ontwikkelen Het samenbrengen van grote hoeveelheden geometrische informatie en data; een soepele performance en groot gebruiksgemak. Deze combinatie van requirements is de uitdaging voor onze developers. 

400+

jaren BIM ervaring

18

nationaliteiten

125K

klanten

240

zonnepanelen

Duurzaamheid

Bij KUBUS staat duurzaamheid op de eerste plaats. Zo is het hoofdkantoor bijvoorbeeld vrijwel energieneutraal en compenseert KUBUS alle CO2-uitstoot door nieuwe bomen te planten in samenwerking met Trees For All, waar we bospartner van zijn.

KUBUS is voorstander van circulair bouwen. Hoe meer data er kan worden toegekend aan bouwmaterialen, hoe waardevoller deze materialen blijven gedurende de gehele levenscyclus van een bouwwerk, van ontwerp tot afbraak. Om dit verder te onderstrepen is KUBUS een van de eerste partners van MADASTER die door het documenteren, registreren en archiveren van materialen in gebouwen hergebruik eenvoudiger maken.

Wil je de uitdaging samen met ons aangaan? KUBUS is altijd op zoek naar gedreven en ambitieuze talenten.