Skip to content

DevOps Engineer

Op locatie, Hybride
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.043 - € 6.568 per maandDevelopment

Functieomschrijving

De rol van DevOps Engineer

Wij zijn begonnen aan de transitie naar de cloud en zoeken iemand om mee te bouwen aan onze nieuwe Azure Cloud omgeving. Je gaat je vooral bezig houden met het ontwikkelen van services binnen het Azure platform en het bouwen van de Azure DevOps pipelines voor onze development teams. Je werkt dus nauw samen met onze 6 SCRUM teams, bestaande uit in totaal zo'n 40 developers. Maar ook met ons IT-team, dat over het beheer van de cloud-omgeving gaat.


Wat ga je doen?

 • Opzetten en inrichten van het Azure platform
 • Opzetten en inrichten van de Azure Devops CD/CD Pipelines
 • Adviseren en begeleiden development teams in gebruik Azure Devops
 • Adviseren en begeleiden beheer team in het gebruik en monitoring Azure
 • Documenteren van de Azure omgeving


Wie zijn wij?

Wij zijn een geïnspireerde groep fanatiekelingen die geloven dat ontwerpen, bouwen en onderhouden efficiënter kan met duurzame gebouwen als resultaat. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde tools voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen alle belanghebbenden effectiever samenwerken omdat alle informatie is opgeslagen in één geïntegreerd 3D-(data)model, dat kan worden gebruikt vanaf ontwerp en bouw tot onderhoud en exploitatie. Wereldwijd bereiken we met onze software de top-100 bouwbedrijven en architectenbureaus. Een teamprestatie waar we trots op zijn! Daarnaast zijn we distributeur in de Benelux van de BIM-ontwerpsoftware Archicad. We scoren altijd een 8+ in klanttevredenheidsonderzoeken.

BIMcollab is ons platform voor BIM-coördinatie, modelcontrole, issue management, takeoffs, documentbeheer en asset management. We streven ernaar de kwaliteit van 3D-ontwerpmodellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D-modellen leiden tot betere gebouwen, zodat je bijdraagt aan een duurzamere gebouwde omgeving met slimmer materiaalgebruik, minder afval en energiezuinige gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; wij gaan voor innovatie en kwaliteit in onze ontwikkeling. Daarom wordt BIMcollab wereldwijd door tienduizenden specialisten gebruikt en zijn we er trots op!

Vereisten

Wat heb je hiervoor nodig?

 • Een technische opleiding, bij voorkeur in de richting van Informatica. 
 • Meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare rol.
 • Aantoonbare kennis en ervaring met Azure, Azure DevOps, PowerShell en YAML.
 • We zoeken bij voorkeur een T-shaped professional op het gebied van IT en development, met veel diepgaande kennis en ervaring op het gebied van DevOps.


Ons aanbod 

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:   

 • Een salaris van €4.043 - €6.568 bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Bovengemiddeld goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De ruime pensioenregeling en winstdeling (gemiddeld 1 maandsalaris of meer), maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
 • Een afwisselende en uitdagende baan in een informele en collegiale sfeer met een hoog ambitieniveau en gedreven professionals. Samen doelen behalen is waar wij goed in zijn.
 • Volop ruimte voor eigen inbreng, initiatief en zelfstandigheid en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. 
 • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde, gezamenlijke lunch, altijd vers fruit.
 • Je werkt vanuit thuis of in onze energie- neutrale werkomgeving op kantoor.


Bij KUBUS streven we naar een inclusieve en diverse werkomgeving waarin iedereen welkom is, ongeacht hun achtergrond, geslacht, leeftijd, etniciteit, seksuele geaardheid, religie of beperking. Wij moedigen sollicitanten met diverse perspectieven en achtergronden aan om te solliciteren en geloven in gelijke kansen voor iedereen. We waarderen de unieke bijdragen die elke medewerker kan leveren en zijn vastbesloten om een inclusieve werkplek te creëren waarin iedereen wordt gerespecteerd en gewaardeerd.

Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze websites www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op locatie, Hybride
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.043 - € 6.568 per maand
Development

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar