Wat we doen


Bij KUBUS/BIMcollab helpen we je om ambities waar te maken. Wij behoren tot de top 3 BIM leveranciers in de Benelux en breken internationaal door met BIMcollab, een platform voor 3D modelvalidatie en issuemanagement. Onze software is bedoeld om de kwaliteit van 3D modellen voor gebouwen te verbeteren en daarmee het gehele bouwproces. Door slimmere toepassing van materialen, minder verspilling en efficiënter gebruik van energie.


Onze ruim 85 gedreven medewerkers zijn voornamelijk werkzaam op het hoofdkantoor in Eindhoven maar ook op vestigingen in Amsterdam, Hasselt en Belgrado, of vanuit thuis. De continu hoge investeringen in innovatie onderstrepen de groeiambitie en zorgen voor een dynamische, internationale setting waar ideeën kansen krijgen en persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Onze innovatieve software vindt zijn weg naar de top van bouwbedrijven en architectenbureaus wereldwijd.

Klik op onderstaande logo's voor meer informatie over onze producten.

Vacatures

onze extra's

  • Werknemersparticipatie
  • Winstdeling
  • Verzorgde, gezamenlijke lunch
  • Altijd een gevulde fruitschaal
  • Bijna energie-neutrale werkplek
  • Thuiswerken én vanuit kantoor

Stuur je reactie

Ook als jouw ideale baan er even niet tussen staat

Naast bovenstaande vacatures hebben we altijd ruimte voor talentvolle trekkers. Ben je goed in sales, marketing, BIM, software ontwikkeling, enzovoort: stuur ons je c.v. met motivatie per e-mail. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar: +31(0)402131950

4 vestigingen
240 zonnepanelen
95000 gebruikers
85+ medewerkers

"Working at KUBUS for me is the place to be. As the product evolves, so do I. I am honoured to work together with a diverse and highly motivated team."


KUBUS employee

Tetti

Accountmanager BIMcollab, KUBUS

“Mijn ambitie is om BIM naar een volgend niveau te brengen. En ik geloof dat KUBUS de beste plek is om dat te doen.”


Gerben, BIM productspecialist, werken bij KUBUS

Gerben

BIM Productspecialist, KUBUS

"Bij KUBUS vind ik alles wat ik zoek in een baan. Daar haal ik iedere dag opnieuw veel werkplezier uit!"


Lynn, BIM productspecialist, werken bij KUBUS

André

BIM productmanager Solibri, KUBUS

Onze uitdagingen


Making people happy with BIM for better buildings


Ontwerp-uitdagingen worden steeds vaker opgelost met behulp van 3D modellen. In een middelgroot gebouw is er al snel sprake van enkele tientallen deel-modellen van verschillende ontwerppartners, onderaannemers en leveranciers. Wij helpen onze klanten bij het maken van betere kwaliteit BIM door het leveren van innovatieve oplossingen voor modelleren, valideren en managen van proces en communicatie.Hoe ontwikkelen we state-of-the art oplossingen?


Het bouwen van software voor het analyseren van 3D modellen; het samenbrengen van grote hoeveelheden geometrische informatie en data; een soepele performance en groot gebruiksgemak. Deze combinatie van requirements is de uitdaging voor onze developers. Of het nu gaat om desktop-, mobile- of web-oplossingen, de technieken die we toepassen zijn cutting edge, modern en innovatief.Hoe worden we een globale speler?


Adviserend verkopen met kennis van zaken bepaalt het resultaat. Naast gebruik van de nieuwste marketing technieken, social media, content marketing, search engines, buyer personas, webinars, seminars, enz. Hoe zetten we dit alles in voor het beste aanbod passend bij de cultuur en marktvolwassenheid in de diverse doellanden.

Vestiging Eindhoven


Hoofdkantoor
Stuiverstraat 100
5611 TC Eindhoven
+31 (0)40 213 1950

Vestiging Hasselt (B)


Kantoor België
Kempische Steenweg 301/14
Corda Campus - Corda 5
B-3500 Hasselt, België
+32 (0)499 43 1919

Vestiging Amsterdam


Traningcentrum
Johan van Hasseltweg 2- 32
1022 WV Amsterdam